Tanssi vieköön -avajaiskonsertti

Hamina Bastioni
Maanantai 30.7. klo 21.00-23.00

Kaartin soittokunta
Kapellimestari Jackie Shin,
Tanssikoreografi Petri Kauppinen

Korean tasavallan puolustusministeriön traditionaalinen soittokunta
Kapellimestari, kapteeni Byeong-Gi Kim

Keväällä 1913 Pariisissa leuat loksahtelivat, silmät suurenivat ja suut jäivät ammolleen. Kuultiin uudenlainen tanssikappale, Igor Stravinskyn Kevätuhri. Se oli modernismin läpimurto taidemusiikissa ja siirtymä hetkessä täysin uuteen aikakauteen. Baletin koreagrafia on synnyttänyt yhä uusia versioita tanssimaailmassa, aina Jacksonin Thriller-videoon saakka.

Nyt 1900-luvun merkittävimmän orkesteriteoksen esittää puolustusvoimien edustussoittokunta, Kaartin soittokunta. Soittokuntaa johtaa Etelä-Koreassa syntynyt, Yalen yliopistosta matemaatikoksi ja Toronton yliopistosta musiikin tohtoriksi valmistunut kapellimestarivirtuoosi Jackie Shin. Orkesterin ympärille rakennetaan tanssihetkiä ja tulileikkejä, joiden koreografian on suunnitellut vuoden tanssikoreografi Petri Kauppinen.

Konsertin toisella puoliajalla Korean soittokunta tanssijoineen avaa koko itämaisen tanssin väriloiston silmillemme ja korvillemme.

Liput ennakkoon osoitteesta Lippu.fi 25 €+toimitusmaksut, ovelta 30 €.

HUOM! Ennakkolipunmyynti päättyy 2h ennen konsertin alkua. Mikäli konsertti myydään loppuun ennakkoon, lippuja ei saa enää ovelta. Emme vastaanota kulttuuriseteleitä ovilipunmyynnissä.

 

 

 

 

 

 

PET RAVINTOLAT

Hamina Bastionissa Avajaiskonsertin ravintolapalveluista vastaa Pet Ravintolat. Tattoo-menu vain ennakkovarauksella puh. 044 369 9880, tai myynti@petravintolat.fi

Bastionin menu