Tiistaina 3.8.2021 klo 19.00 RUK:n Maneesi, Kadettikoulunkatu 7

Eino Grön, Iiro Rantala, Jukka Perko, Pepa Päivinen sekä Ilmavoimien soittokunnan big band

Neljä suomalaisen musiikin suurmestaria saapuu konsertoimaan Haminaan.

Eino Grön on valinnut illan ohjelmistoon elämänsä tärkeitä lauluja, kuten Junnu Vainion hänelle 50-vuotis lahjaksi säveltämän Ääretön aava ympärilläin sekä Kaj Chydeniuksen Viimeisestä illasta -tango.  Laulajalegendan rinnalla musisoivat kaksi jazzmusiikkimme supertähteä, pianisti IIro Rantala, sekä saksofonisti Jukka Perko.

Konsertin ensimmäisellä puoliajalla soi Anssi Tikanmäen Maisemakuvia Suomesta. Tämän legendaarisen albumin musiikilliset kuvaukset kotimaamme kasvoista ovat piirtyneet osaksi yhteistä muistiamme.  

Big bandille kirjoitetut suuret orkestraatiot nostavat teokset uuteen loistoonsa. Ilmavoimien soittokunnan  big bandin solistina on saksofonisti Pepa Päivinen ja ohjelmassa soivat muun muassa Lapin tunturit, Kiutaköngäs, Aamu lakeuksilla, Savolainen metsä, Valkeakosken tehtaan piiput.  

Liput tapahtumaan Lippu.fi. Tulossa myyntiin myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

________________

HUOM! Pitkittyneestä ja epävarmasta koronatilanteesta johtuen Mestareiden ilta 12.3.2021 on siirretty osaksi Tattoo-viikon ohjelmaa 3.8.2021. Konsertin ohjelmisto on myös samalla muuttunut. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan siirrettyyn konserttiin. Lue lippupalautuksesta täältä.

Oikeudet ohjelmamuutoksiin pidätetään.

————————–

Hamina Tattoon konserteissa turvallisuus on meille tärkeää. Noudatamme tiukkaa koronaprotokollaan ja muuten olemme rennosti ja nautimme musiikista. Saavu konserttiin ajoissa.

Pin It on Pinterest

Share This