Marssishow’t

Hamina Tattoo huipentuu värikkäisiin marssishow-esityksiin historiallisella Hamina Bastioni tapahtuma-areenalla. Marssishow'ssa pääset nauttimaan niin kotimaisten kuin ulkomaisten sotilassoittokuntien näyttävistä kuviomarssiesityksistä sekä taidokkaasta soitosta, unohtamatta upeiden uniformujen väriloistoa! Elokuun alussa 2020 on aika juhlia 30-vuotiasta Hamina Tattoo sotilasmusiikkifestivaalia.

Vaikuttavassa orkesterikattauksessa on esiintyjiä neljältä eri mantereelta ja kahdeksasta eri maasta. Haminaan saapuvat Japanin itsepuolustusvoimien koillinen soittokunta, Ranskan maavoimien vaskiyhtye Lillen kaupungista, Liettuan asevoimien edustussoittokunta, USA:n ilmavoimien Euroopan soittokunta ja ensimmäistä kertaa myös Irlannin puolustusvoimien edustussoittokunta.

Aivan toisenlaista sointimaailmaa tulee edustamaan Kanadan kuninkaallisen ratsupoliisin säkkipilliorkesteri, joka esiintyy 40 soittajan ja tanssijan vahvuudella punaisissa takeissaan. Viimeisenä Haminaan saapuvista kansainvälisistä vieraista varmistui ensi vuonna 30-vuotista itsenäisyyttään juhliva Namibia. Namibian valtion edustusryhmä saapuu Namibian Kulttuuri- ja opetusministeriön edustajina ja luvassa on esitys, jossa afrikkalainen tanssitraditio erityisesti korostuu.

Suomen puolustusvoimia edustavat Kaartin soittokunta ja Puolustusvoimien varusmiessoittokunta.

 

Marssishow’t järjestetään vuonna 2020 seuraavasti:

Keskiviikkona 5.8. klo 19.00 VIP-näytös, sisältää buffet-illallisen marssishow’n jälkeen, Liput vain ennakkoon 120 €.
Torstaina 6.8. klo 14.00 ja klo 19.00
Perjantaina 7.8. klo 14.00 ja klo 19.00
Lauantaina 8.8. klo 14.00 ja klo 21.00

Marssishowt torstai, perjantai ja lauantai: liput ennakkoon 55 €, ovelta 60 €, lapset alle 16 v. 30 €.

Marssishow’n kesto on noin 2 tuntia. Ei väliaikaa.