On kolme syytä juhlaan! Hamina Tattoo festivaali ja Puolustusvoimien varusmiessoittokunta syntyivät saman innoituksen vallassa, samana vuonna samaan kaupunkiin ja täyttävät nyt 30 vuotta. Lisäksi tärkein kumppanimme Puolustusvoimien Reserviupseerikoulu saavuttaa nyt 100 vuoden iän. Juhlan kunniaksi kauniin linnoituskaupungin sydämeen, Hamina Bastionin ainutlaatuiseen akustiikkaan, saapuu yhdeksän huippukokoonpanoa neljältä mantereelta.

Haminaan saapuvat Japanin itsepuolustusvoimien koillinen soittokunta, Ranskan maavoimien vaskiyhtye Lillen kaupungista, Liettuan asevoimien edustussoittokunta, USA:n ilmavoimien Euroopan soittokunta ja ensimmäistä kertaa myös Irlannin puolustusvoimien edustussoittokunta.

Aivan toisenlaista sointimaailmaa marssishow’ssa tulee edustamaan Kanadan kuninkaallisen ratsupoliisin säkkipilliorkesteri, joka esiintyy 40 soittajan ja tanssijan vahvuudella punaisissa takeissaan. Viimeisenä Haminaan saapuvista kansainvälisistä vieraista varmistui ensi vuonna 30-vuotista itsenäisyyttään juhliva Namibia. Namibian valtion edustusryhmä saapuu Namibian Kulttuuri- ja opetusministeriön edustajina ja luvassa on esitys, jossa afrikkalainen tanssitraditio erityisesti korostuu.

Suomen puolustusvoimia edustavat Kaartin soittokunta ja Puolustusvoimien varusmiessoittokunta.

Marssishow’t järjestetään vuonna 2021 seuraavasti. Mahdollisuudet muutoksiin pidätetään:

  • Keskiviikkona 4.8. klo 19.00 VIP-näytös, sisältää buffet-illallisen marssishow’n jälkeen, Liput vain ennakkoon 120 €.
  • Torstaina 5.8. klo 14.00 ja klo 19.00
  • Perjantaina 6.8. klo 14.00 ja klo 19.00
  • Lauantaina 7.8. klo 14.00 ja klo 21.00

Uusi lipunmyynti vuoden 2021 näytöksiin alkaa 1.12.2020. Lipunmyynnin alkamisesta tiedotetaan erikseen.

Marssishow’t torstai, perjantai ja lauantai: liput ennakkoon 55 €, ovelta 60 €, lapset alle 16 v. 30 €.

Marssishow’n kesto on noin 2 tuntia. Ei väliaikaa.

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This