Jazz Palatsi

Keskiviikosta lauantaihin 1.8.–4.8.2018
Wanha Työski
K18

Musiikki kuulostaa parhaalta kenkälaatikon mallisessa hirsitalossa. Tänä vuonna jazz soi Wanhalla Työskillä, entisen työväentalon 200-paikkaisessa salissa. Historiaa huokuvassa miljöössä suomalainen huippujazz esittäytyy nautittavina annoksina keskiviikosta lauantaihin. Jazz Palatsin ovet avautuvat klo 20.30 ja konsertit alkavat klo 21.30. Lauantaina 4.8. ovet avautuvat jo klo 18.00 ja konsertti alkaa klo 19.00. Konserttien kesto on noin 1 tunti 20 minuuttia. Marssishowsta ehtii Jazz Palatsiin ja toisinpäin. Salin kaikista pöydistä näkee ja kuulee hyvin esiintymislavalle ja baari on auki konsertin aikana.

Liput ennakkoon osoitteesta Lippu.fi hintaan 25 € + toimitusmaksut, ovelta 30 €.

HUOM! Ennakkomyynti päättyy 2h ennen ovimyynnin alkua. Mikäli konsertti myydään loppuun ennakkoon, lippuja ei saa enää ovelta. Emme vastaanota kulttuuriseteleitä ovilipunmyynnissä.

 

Keskiviikko 1.8. klo 21.30
CHANSON & CABAREE

Maria Ylipää & Friends – Marzi Nyman kitara, Niko Kumpuvaara harmonikka, Ville Herrala basso

Monipuolisena näyttelijänä ja laulajana tunnettu upeaääninen Maria Ylipää avaa Jazz Palatsin unelmatrionsa kanssa. Illan aikana kuullaan mm. chansonia à la Édith Piaf ja Jacques Brel, saksalaista kabareemusiikkia Friedrich Hollaenderin kynästä, suomalaista runoutta Anna-Mari Kähärän säveltämänä sekä otteita Marzi Nymanin Marialle ja Niko Kumpuvaaralle säveltämästä laulusarjasta. Esityskielinä ovat suomi, englanti, ranska, espanja, portugeesi, saksa ja ruotsi.

Torstai 2.8. klo 21.30
FINNISH CALENDAR

Iiro Rantala soolokonsertti
Kansainvälisen jazzkentän valovoimaisimpiin tähtiin kuuluva pianisti IIro Rantala saapuu 43 maan ja 2000 keikan kierroksen jälkeen, heti yön yli nukuttuaan Hamina Tattoon Jazz Palatsiin. “Iiro Rantalan esityksessä yhdistyvät hienostunut pianotyöskentely, ennen kuulemattomat musiikilliset ideat, äly, tunne ja ennen kaikkea huumori”-FAZ “Iiro Rantala on luonnonlahjakkuus koskettimissa” -Jazzthing “Iiro Rantala on taiteilija, joka palvelee työvälinettään virtuoosimaisesti. Hän käyttää tulkinnoissaan käsiensä kaikkia voimia saaden esityksen kuitenkin näyttämään äärimmäisen keveältä” -Fono Forum.

Perjantai 3.8. klo 21.30
PIIRRÄ MINUT

Aili Ikonen (laulu, viulu), Janne Toivonen (trumpetti & flyygelitorvi), William Suvanne (saksofonit, huilu ja klarinetti), Tuomas J. Turunen (piano), Mikko Pellinen (kontrabasso), Mikko Arlin (rummut ja lyömäsoittimet).
Suomen arvostetuimpiin jazzlaulajiin kuuluva Aili Ikonen suorastaan kylpee albumiensa saamissa erinomaisissa arvioissa. Lumoavalla äänellään ja sävellyksillään hän kertoo tarinoita ohikiitävistä hetkistä, unettomista öistä, kiihkeästä janosta ja veteen sekoitetuista väreistä.

Lauantai 4.8. klo 19.00
M.A. NUMMINEN &
PEDRO HIETANEN
ovat kuin silta joka yhdistää kulttuurin eri rantamia: suomen- ja ruotsinkieliset, konemusiikin, jazzin ja oopperan. On ilo ja kunnia saada Haminaan Åbo Akademin ja Helsingin yliopiston kunniatohtori, keskiolutbaarien ymmärtäjä, taiteen tekijä Mauri Antero Numminen yhdessä muusikkoveljensä Pedro Hietasen kanssa.

 

WANHA TYÖSKI

tyoski@wanhatyoski.fi

Puh. 044 709 5538

Lounas menu