Tattoossa ollaan koko päivä toteutuu kirjaimellisesti aamukahvikonserttisarjassa. Kuljemme yhdessä myös paikkoihin, joiden ovet aukeavat vain Tattoo-yleisöä varten. Konsertteihin on vapaa pääsy, kahvitukset, ja aamupalat ovat maksullisia.

Alustava ohjelma vuodelle 2021. Mahdollisuudet muutoksiin pidätetään.

ke 4.8. klo 09.30

Kahvia Kaponieeri puolikuu kakkosessa

Linnoituksen täysin suljetun osan vallihautaan 1800-luvulla rakennettu varustus, Kaponieeri puolikuu 2 avataan hetkeksi Tattoo-yleisölle. Opastus konserttipaikalle RUK:n päärakennuksen pääovelta klo 09.00 alkaen.

 

to 5.8. klo 09.30

Musiikkia USA:sta
Kesäpuisto

Suuri paraatipäivän aamukahvikonsertti on puistossa. USA:n Ilmavoimien Euroopan joukkojen soittokunta musisoi ja kahvia hörpitään Kesäpuiston nurmella.

 

pe 6.8. klo 09.30

PEKKA JA SUSI -aamupalakonsertti

Haminan teatteri, Isoympyräkatu 30 A

Sergei Prokofjevin Pekka ja Susi orkesterille ja kertojalle vuodelta 1936 on koko maailman rakastama lasten musiikin kulmakivi. Kaartin soittokunnan esityksessä sointivärien rikkaus jättää pitkän ja myönteisen muistijäljen niin pieneen kuin suureen kuulijaan. Ilmaisliput ovat etukäteen jaossa, paikkoja on rajoitetusti.

 

la 7.8. klo 09.30

Eurooppalaista musiikkia

Tervasaari, pieni Vuohisaari

Aamukahvikonsertti kuvankauniissa merimaisemassa, Haminan Pursipaviljongissa avaa festivaaliin päätöspäivän. Kahvinkaadon lomassa Liettuan edustussoittokunta esittää kaunista musiikkia Euroopasta.

Pursipaviljonki avautuu vain tätä päivää varten. Yhteysalus Kilipukki alkaa liikennöidä ilman pääsylippua jo klo 08.30. Pursipaviljonki on 8.8. auki koko päivän klo 19 saakka, joten myös klo 18 alkavan Ars Aquan voi seurata Pursipaviljongin terassilta

Pin It on Pinterest

Share This