Aamukahvikonsertit

Tattoossa ollaan koko päivä toteutuu kirjaimellisesti aamukahvikonserttisarjassa. Kuljemme yhdessä myös paikkoihin, joiden ovet aukeavat vain Tattoo-yleisöä varten. Konsertteihin on vapaa pääsy, kahvitukset, aamupalat ja brunssi ovat maksullisia. Varaustiedot tarkentuvat myöhemmin.

ke 5.8. klo 09.30

Kahvia Kaponieeri puolikuu kakkosessa

Linnoituksen täysin suljetun osan vallihautaan 1800-luvulla rakennettu varustus, Kaponieeri puolikuu 2 avataan hetkeksi Tattoo-yleisölle. Opastus konserttipaikalle RUK:n päärakennuksen pääovelta klo 09.00 alkaen.

 

to 6.8. klo 09.30

Musiikkia USA:sta
Kesäpuisto

Suuri paraatipäivän aamukahvikonsertti on puistossa. USA:n Ilmavoimien Euroopan joukkojen soittokunta musisoi ja kahvia hörpitään Kesäpuiston nurmella.

 

pe 7.8. klo 09.30

PEKKA JA SUSI -aamupalakonsertti

Haminan teatteri, Isoympyräkatu 30 A

Sergei Prokofjevin Pekka ja Susi orkesterille ja kertojalle vuodelta 1936 on koko maailman rakastama lasten musiikin kulmakivi. Kaartin soittokunnan esityksessä sointivärien rikkaus jättää pitkän ja myönteisen muistijäljen niin pieneen kuin suureen kuulijaan. Ilmaisliput ovat etukäteen jaossa, paikkoja on rajoitetusti.

 

la 8.8. klo 09.30

BRUNSSI!

Tervasaari, pieni Vuohisaari

Brunssi kuvankauniissa merimaisemassa, Haminan Pursipaviljongissa avaa festivaaliin päätöspäivän. Kahvinkaadon lomassa Liettuan edustussoittokunta esittää musiikkia vanhasta Euroopasta.

Vain tilauksesta avoinna oleva Pursipaviljonki avautuu tätä konserttia varten. Venekuljetus Kilipukilla Pursiseuran rantaan. Ravintolapaikat ennakkovarauksella.