HAMINA TATTOO 2021 HAR AVBRYTS! Vi ses på nästa Tattoo 11.-16.7.2022!

Hamina Tattoo kommer att hållas nästa sommar som ett nationellt evenemang
Datumen för nästa Hamina Tattoo -festival är den 2-7.8.2021.

Arrangemang för Hamina Tattoo Militärmusikfestival nästa sommar fortskrider. På grund av den utmanande koronasituationen har det beslutats att organisera Hamina Tattoo sommaren 2021 som en nationell festival. Utländska band kommer att ses igen i Hamina Tattoo 2022.

Flera inhemska band kommer att delta i nästa sommars festival. Banden som inte har besökt Tattoo tidigare kommer också till Hamina.

Representantorkestern för republikens president, Gardets Musikkår och Försvarsmaktens Värnpliktsmusikkår, den 100 år gamla Dragonmusikkåren och Flygvapnets musikkår deltar i Tattoo. För första gången deltar också Helsingfors polisorkester och Nationellt Försvarsband.

Tattoos veckoprogram håller på att byggas och det inkluderar som vanligt t.ex. konserter och många gratisevenemang samt ett varierat utställningserbjudande. De viktigaste evenemangen är Marschshowerna i Hamina Bastion.

Biljettförsäljningen för festivalens olika evenemang öppnas när programarrangemangen fortskrider.

Biljettförsäljningen för år 2021 kommer att meddelas under våren.

 

Hamina Tattoo Militärmusikfestival

Hamina Tattoo är en stor stadsfestival där man tillbringar en hel dag. Förutom paraderna öppnar fästningsstadens historiska innergårdar sina portar, och bland annat gratiskonserter uppförs på innergårdarna. Tattoo-gatan, vars matdofter kan förorsaka reslust till fjärran länder, fungerar som publikens mötesplats. Den varma augustikvällen för gästerna till Jazz Palatset och Tattoo-klubben för god musik och umgänge med vänner.

 

Pin It on Pinterest

Share This