Paikka

Rauhankatu 8 , 49400 Hamina

Tapahtuman aloitusaika

Tapahtuman lopetusaika

Tapahtuman järjestäjä

Haminan Kulttuuripalvelut, Haminan Nuorisopalvelut

Kulttuuri-Klubit

HAMINAN KULTTUURI-KLUBIT (Rauhankatu 8)

Haminan kulttuuri- ja nuorisopalvelut järjestävät Helmi-Huhtikuussa matalan kynnyksen pientapahtumaklubeja perjantai-iltoina kaksi kertaa kuussa. Klubi-isäntänä toimii tuore kulttuurituottaja Tomi Pekkola.

Klubit ovat ilmaistapahtumia joissa esiintyvät Haminalaiset tai haminalaislähtöiset eri kulttuurinalojen harrastajat ja ammattilaiset sekä nousevat kyvyt. Kulttuuriklubit jakautuvat nuorten klubeihin joissa keskiössä on bänditoiminta, sekä taideklubeihin joissa on luvassa mm. tanssiesityksiä, kansanmusiikkia ja rytmikästä taidemusiikkia.

Kaikki klubi-illat ovat perjantaisin 'Manskilla' (Rauhankatu 8) kellonaikaan 18.30-21. Taideklubit 15.2., 22.3. ja 5.4. Nuorten klubit ovat 15.3. ja 12.4.

Kulttuuriklubien avaavana esiintyjänä (pe 15.2. klo 18.30) nähdään tanssija, koreografi Heli Kärki improvisoidun live-musiikin säestyksellä.

Klubi-iltojen esitysten jälkeen on mahdollista ja toivottavaa tulla esittämään omia ideoita tuleville esityksille. Tapahtumat ovat kaikille avoimia ja ikärajattomia.