Paikka

Raatihuoneentori 1, 49400 Hamina

Tapahtuman aloitusaika

Tapahtuman lopetusaika

Tapahtuman järjestäjä

Haminan kaupunki

Hamina Tattoo Sotilasmusiikkifestivaali

Tattoossa ollaan koko päivä!

On aika juhlia 30-vuotiasta Hamina Tattoo festivaalia elokuun alussa 2020. Maailman parhaat sotilassoittokunnat saapuvat tuolloin valtioidensa virallisina edustajina Suomeen ja Haminaan.

Mukana ovat Ranskan maavoimien ylpeys, Musique de l`armee de terre, Japanin itsepuolustusvoimien koillinen soittokunta, Kanadan kuninkaallisen ratsupoliisin säkkipilliorkeste- ri ja tanssijat. Ensimmäistä kertaa Hamina Tattoossa nähdään myös Irlannin puolustusvoimien edustussoittokunta. Suomen puolustusvoimia edustavat Kaartin soittokunta ja niin ikään 30 vuotta täyttävä Puolustusvoimien varusmiessoittokunta syntymäpäiväshow’nsa kanssa.

Hamina Tattoo on suuri kaupunkifestivaali, jossa o laan koko päivä. Linnoituskaupungin historialliset pihat avaavat porttinsa ja ilmaiskonsertit soivat viheriäillä kuisteilla ja patioilla. Tattoo-katu on kansojen kohtaamispaikka, jonka keittiöiden tuoksut aiheuttavat kaukokaipuuta. Lämmin elokuun ilta kuljettaa sinut lopuksi Jazz Palatsiin ja Tattoo-klubille hyvän musiikin ja ystävien huomaan. Olet valmis uuteen auringon- nousuun.