Paikka

Raatihuoneenkatu 12, 49400 Hamina

Tapahtuman aloitusaika

Tapahtuman lopetusaika

Tapahtuman järjestäjä

Haminan kaupunki ja Hämeen keskiaikatapahtumat

Liput

aikuiset 30 (ovelta 32), lapset 10 (ovelta 12)

Bastionin Suurturnajaiset

MIEKAT, MUURIT, MUSKETIT -HISTORIAFESTIVAALI -Bastionin suurturnajaiset

Nyt on aika katsoa kuka tai ketkä ovat Hamina Bastionin suurimmat ja mahtavimmat taistelijat. Illan aikana nähdään useampia otteluja. Muistathan avata äänesi, sillä täällä ei säästellä sinunkaan ääntäsi.

Illan aloittaa Puolasta saapuva Xiazeca Druzyna eli Herttuan joukot uljaine ratsuineen. Pääsemme seuraamaan kuinka soturit testaavat taitojaan ja tarkkuuttaan. Tämän jälkeen ei metalin kalkkeesta ole puutetta, kun areenan valloittaa keskiaikaisen kamppailutaistelun SM-osakilpailun 1 vs. 1, ottelut tuottaa Päijät-Häme Medieval Combat. Ja usko tai älä mutta illassa toisistaan ottaa mittaa myös hurjat ja röyhkeät viikingit, joilta ei taistelutahto lannistu ollenkaan.

lllan viimeisenä taisteluna nähdään GARS:n Kustaa II Aadolfin joukkojen taistelunäytös suoraan 1600-luvulta. Kun olet kannustanut suosikkiasi uupukseen asti, niin illan rauhaan on hyvä laskeutua tulishow merkeissä.

Early bird liput 31.5. saakka: aikuiset 28e, lapset 9e, kokopäivän lippu (sis. ohjelmalliset markkinat, lasten Bastionin ja Bastionin suurturnajaiset) aikuiset 38e ja lapset 15e.