Asuisitko mieluummin linnoituskaupungin ytimessä tai maaseudun rauhassa?

Kerrostaloasunto historiallisessa linnoituskeskustassa, omakotitalo meren läheisyydessä vai koti puutarhoineen maaseutukylässä – millainen on sinun henkilökohtainen unelmasi omasta kodista ja sen sijainnista? Olipa asuinpaikkasi missä päin Haminaa tahansa, elämä on rentoa sekä kiireetöntä ja palvelut ovat lähellä. Kaupungissa on tarjolla paljon mukavia vuokrakohteita, tai jos haluat rakentaa, niin tontteja löytyy niin rauhallisilta asuntoalueilta, maaseudulta kuin meren rannalta.

Tai tule asumaan uuteen Haminan Tervasaareen!

Haminan Tervasaareen rakennetaan parhaillaan uutta asuin- ja virkistysaluetta, jonka ensimmäiset asunnot valmistuivat syksyllä 2020. Tervasaareen on sijoittunut myös yksityinen päiväkoti, Norlandia Aalto.

Parhaillaan ennakkomarkkinoinnissa on Haminan Ruori. Jos asuminen Tervasaaressa kiinnostaa, lue lisää täältä.

Työpäivän jälkeen Tervasaari tarjoaa upean ympäristön viettää aikaa alueen vapaa-ajanviettomahdollisuuksien parissa Oolanninpuistossa ja Rampsinkarilla, jossa on myös uimaranta ja piknikpaikkoja. Tervasaaren laituriin on mahdollisuus kiinnittää oma vene.

Haminan keskustan palvelut kauppoineen ja paljon lisää harrastusmahdollisuuksia on vain pienen kävely- tai pyörämatkan päässä.