Tietosuoja

Tältä sivulta löydät osan Haminan kaupungin tietosuojaselosteista, yhteystietoja sekä yleistä ohjeistusta. Päivitämme selosteita jatkuvasti.

Henkilötietolain mukaisesti henkilölle on annettava tieto, jos hänen henkilötietojaan kirjataan johonkin henkilörekisteriin. Henkilötietoja ovat esim. nimi- ja osoitetiedot. Lisäksi rekisteröidylle on kerrottava henkilötietojen käsittelyn tarkoituksesta, mihin tietoja säännönmukaisesti luovutetaan sekä rekisteröidyn oikeuksista.

Rekisteröidyn oikeudet ja niiden toteuttaminen 

 

Huomaathan, että sähköpostilla tai suojaamattomalla verkkolomakkeella ei kannata lähettää luottamuksellisia tai arkaluonteisia tietoja, kuten henkilötunnusta tai pankkitilin numeroa.

Lähetä salattua sähköpostia tietosuojavastaaville tästä

Sosiaali- ja terveydenhuollon asiakkaita ja potilaita koskevat tiedot ovat salassapidettäviä. Tietojärjestelmien käyttäjien käyttöoikeudet määritellään tehtävien ja vastuiden mukaisesti. Rekisterissä olevia tietoja saa käyttää vain asiakas- ja potilassuhteen hoitamiseen ja vain siinä laajuudessa kuin asian hoitaminen, työtehtävät ja vastuut edellyttävät.

Tietosuojapolitiikka

Tietosuojapolitiikka kuvaa tarkemmin Haminan kaupungin tietosuojan tavoitteet, periaatteet ja toteutuksen. Politiikassa on myös määritelty prosessit tietopyyntöihin ja poikkeamatilanteisiin. Haminan tietosuojapolitiikka_KH 21.5.2018

Tietosuojailmoitukset

Talouspalvelujen asiakasrekisteri

Talouspalvelujen asiakasrekisterissä ylläpidetään henkilötietoja laskutuksen ja maksatuksen järjestämiseksi. Rekisteriin kuuluvat henkilöt, joilla on asiakas- tai toimittajasuhde kaupunkiin.

Tietosuojailmoitus talouspalvelujen asiakasrekisteri

Aluepalvelujen asiakasrekisteri

Elinkeino- ja vetovoimapalvelujen asiakasrekisteri

Hallinnon asiakasrekisteri

Henkilöstöpalveluiden asiakasrekisteri

Hyvinvoinnin edistämisen asiakasrekisteri

Ikäihmisten palvelujen asiakasrekisteri

Kaupunkisuunnittelun asiakasrekisteri

Lasten- ja nuorten koulutuspalvelujen asiakasrekisteri

Ruoka- ja puhtauspalvelujen asiakasrekisteri

Sosiaalipalvelujen asiakasrekisteri

Terveyspalvelujen asiakasrekisteri

Tietohallinnon palvelujen asiakasrekisteri

Tilapalvelujen asiakasrekisteri

Varhaiskasvatuksen asiakasrekisteri

Viestinnän asiakasrekisteri

Ympäristön ja rakentamisen valvonnan asiakasrekisteri