Raatihuoneen Tähtilavalla juhlitaan esittävän taiteen monimuotoisuutta ja julkistetaan tähtiä.

Raatihuoneen Tähtilavan ohjelmiston avaa klo 17.00-17.30 Haminan Tähtikadun uusien tähtien julkistus, torvisoiton säestäessä juhlallisuuksia. 

Klo 17.30-17.40 Haminan Teinisirkus marssittaa esiin osaamista Diabolo-taituri Jessen soolonumerolla. Jojosta kehittyneen diabolon pyörteissä menee myös yleisöllä helposti pää pyörälle.

Klo 17.45-18.15 Runouden rajoilla -festivaalin satoa nähdään myös Raatihuoneen ohjelmistossa kolmen runoilijan, Anja Erämajan, Tiina Hallikaisen ja Miia Toivion esitysten kautta.

Klo 18.15-19.00 Raatihuoneen lavalla musisoi Ella Tynkkynen & J.S. Järvinen -duo.

Klo 19.00-19.30 Klovni Mutterin Lentävä sirkus, tuo lavalle klovneriaa koko perheelle, viihdytystakuulla (niin vahvalla kuin klovni vain voi meininkiään varmistaa). Klovni Mutterin Lentävästä sirkuksesta välittyy lapsuuden into ja rehellisyys. Esitys on vauhdikasta kommunikointia elävän yleisön kanssa.

Punanenäinen klovni vilkuttaa.

Klovni Mutterin hahmon takana on kotkalainen esiintyjä, klovni ja taiteen monitoimimies Thomas Pryke. Hän valmistaa klovniesityksiä erilaisille yleisöille, mutta oli yleisö mikä hyvänsä,  esitykset ovat aina monipuolisia kokemuksia elämästä.

Klo 19.30-19.40 Fire Lady Tintti Mikkonen tuo Raatihuoneen ohjelmistoon näyttävän Led-Valoshown. Tintti Mikkonen on tuli- ja valotaiteen pioneereja Suomessa. Uralla on mittaa jo reilut 20 vuotta. Esiintymisen lisäksi Mikkonen valmistaa esiintymisasunsa ja koreografiansa itse. Raatihuoneen led-valoshown jälkeen Fire Ladyn valoperformansseja nähdään myös Pormestarintalon Valopuistossa on klo 20.30 – 22.00 välisenä aikana.

Firelady tekemässä valoshowta, jossa sydämiä pallon muodossa.

19.45-20 Ruffle Army, Jättisaippuakuplat-show levittää Raatihuoneen edustalle monimetrisiä, sateenkaaren väreissä kimmeltäviä, eteerisen kauniita jättisaippuakuplia. Maagisen Yksisarvisen Saippuakuplashow tarjoaa hetken satumaailmassa ikimuistoisena elämyksenä.

Klo 20.15-20.35 Raatihuoneen Tähtilavan valloittava Mr. Prick Elossa! -esitys on klovneriaa aikuisempaan makuun. Esitys käsittelee ikääntymistä kaivaen siitä väkisinkin huvittavia sävyjä, hivenen makaaberein ottein. Mr. Prick tekee matkaa oman kuolevaisuutensa ytimeen ja kutsuu yleisön mukaan matkalle.

Klovni, valkoiseksi maskeeratulla naamalla.

Raatihuoneen Tähtilavan ohjelmiston päättää klo 20.45-21.30 Jaakko Hämeenniemi, soolona. Monenkirjavissa väreissä hehkunut lavaohjelma palaa lopuksi yksinkertaiseen mies ja kitara -esitysmuotoon, konstailemattomuuteen elävän musiikin ja tarinoiden jakamiseen tapahtumayleisön kanssa.

Valojen yössä Valotuotemyyntiä järjestetään klo 17.00-21.30 Raatihuoneentorin info-kojulla. Valotuotteiden lisäksi myynnissä on myös kuvataiteilija Inari Porkan suunnittelemia Hamina-Värityskirjoja.