<p>Hamina Bastioni sijaitsee aivan kaupungin sydämessä, lumoavan linnoituksen syleilyssä. Koe taikaa ja tähtihetkiä!</p>

Hamina Bastionin kesä lähenee loppuaan, mutta vielä on luvassa muutamia taianomaisia tähtihetkiä! Kesän jälkeen pimenevät illat luovat täydelliset puitteet The Who’s Tommy -musikaalin konserttiversion lavashow:lle sekä jo pitkään Hamina Bastionin kesäkauden päätöksenä toimivalle Valojen yö -kaupunkifestivaalille! Valojen yön jälkeen Hamina Bastionin telttakatos puretaan ja tapahtuma-areenalla aletaan valmistautua tulevaan talvikauteen.

THE WHO’S TOMMY

Ke 1.9. klo 20 ja to 2.9. klo 20

Legendaarisen The Who-yhtyeen yhtä legendaarinen rockooppera TOMMY on 1969 ilmestyneen konseptialbumin ja rockoopperan / – musikaalin konserttiversio, jonka on dramatisoiduksi konsertiksi sovittanut Jalle Niemelä.
Sävellys ja sanat: Pete Townshend. Käännös: Kari Pyrhönen.
Konsertin kesto on noin 2,5 tuntia sisältäen väliajan.

Liput: 35 € + tilausmaksu (alk. 1€)
Liput myy lippu.fi

 

VALOJEN YÖ

Pe 10.9.

Kaupunkifestivaali Valojen yö valtaa pimenevässä syysillassa Haminan valolla ja ilolla! Haminan kaupungin Kulttuuripalveluiden koostamaa tapahtumaohjelmaa pääsee nauttimaan useissa eri paikoissa. Hamina Bastionissa järjestetään musiikkiohjelmaa sekä tanssi- ja sirkustaidetta. Tapahtumaohjelma tarkentuu ja siitä tiedotetaan lisää syyskuun alussa.

Illan huipentava ilotulitus ammutaan tänä vuonna Tervasaaren Rampsinkarista. Hamina Bastionin ohjelmaosuuteen jaetaan poikkeuksellisesti etukäteen maksuttomia pääsylippuja rajallinen määrä, jolloin yleisön määrää voidaan hallita. Pääsylippuja jaetaan ennakkoon 1.9. alkaen Haminan pääkirjastolta.

Tavoitteena on luoda viihtyisä kaupunkitapahtuma terveysturvallisesti. Tapahtumassa on maskisuositus, joka koskee myös Hamina Bastionin ulkotiloja. Osallistuthan tapahtumaan vain, jos olet terve ja oireeton.


Huom! Muutokset mahdollisia!