Blues Brothers ja Bluesmessu Hamina Mosna Bluesiin

Blues Brothers -elokuva ja Bluesmessu täydentävät Hamina Mosna Bluesin 16.-18.5.2019 ohjelmistoa.

Hamina Mosna Blues 2019 pyörähtää käyntiin Blues Brothers -elokuvalla Kino Haminassa (Isoympyräkatu 30, Hamina) torstaina 16.5. klo 17.30. Liput ovelta 7 €.

Bluesmessu Johanneksen kirkossa (Raatihuoneentori 10) ennen pääkonserttia lauantaina 18.5. klo 17.30-18.30.

Bluesmessusta voit siirtyä suoraan pääkonserttiin Wanhalle Työskille (Sibeliuskatu 28), jossa soitto alkaa klo 19.30 (ovet klo 18.30). Työskillä esiintyvät Sleepy Pilot, Faso Kan ja Honey B. & T-Bones.

Bluesmessuun on vapaa pääsy. Liput pääkonserttiin 22,50 € + toimitusmaksut: www.lippu.fi, Kanuunan kahvio (Hamina) ja muut Lippupisteen myyntipisteet sekä R-Kioskit

Bluesmessussa esiintyy KotkaGospel ja messun ovat järjestäneet yhteistyössä Haminan kaupungin kulttuuripalvelut ja Haminan seurakunta.

KotkaGospel on yhteisö, joka koostuu kuorosta ja sitä säestävästä yhtyeestä. KotkaGospelin musiikkityyli sai kipinän Oslo gospel -kuoron musiikista ja myöhemmin amerikkalaisesta gospelista, jota parhaillaan työstetään. Tämä ryhmä on toiminut Kotka-Kymin seurakunnan musiikkiryhmänä syksystä 2016 lähtien. Kuorossa laulaa noin 25 laulajaa, pääosin naisia. Miesäänetkin ovat tervetulleita. KotkaGospel on esiintynyt Kotkan ja Haminan alueella mm. jazzmessuissa ja muissa kirkollisissa tapahtumissa. Muutamia omia konsertteja on toteutettu Kotkassa parin viime vuoden aikana. KotkaGospel kuoroa ovat kouluttaneet mm. Hanna-Maria Helenius ja Elina Hjelt. Kuoron musiikista, harjoittamisesta ja johtamisesta vastaa Kotka-Kymin seurakunnan kanttori Jarmo Kaijansinkko.

Yhtye

KotkaGospel kuoroa säestää ammattimuusikoista koostuva yhtye. Kitara Juha Björninen, koskettimet Otto Tikkanen, basso Harri Ruotjoki ja lyömäsoittimet Samir Geper.