Wanhan Holviston Joulu -myyjäistapahtuman järjestetään seuraavan kerran 12.-13.12.2020 klo 10.00-16.00!

   

Myyjäilmoittautuminen

Etusijalla sisämyyntipaikkojen jakamisessa ovat vanhat myyjät. Jäljelle jäävät myyntipaikat täytämme valitsemalla uudet myyjät tuotteiden perusteella. Pyrimme tiedottamaan valinnoista mahdollisimman pian loka-marraskuussa.

Tiedustelut myyntipaikoista voi lähettää syyskuusta 2020 alkaen sähköpostitse osoitteeseen hamina.bastioni(a)hamina.fi.

Jouluista tunnelmaa holviston täydeltä!

Wanhan Holviston Joulu on koko perheen tunnelmallinen ja perinteinen joulumieltä tuova myyjäistapahtuma Hamina Bastionin holvistotiloissa ja kenttäalueella. Tapahtumassa voi kokea kiireettömyyttä ja aistia jouluisten herkkujen tuoksua ja makua sekä nuotion lämpöä. Lisäksi tarjolla on monenlaista jouluista ohjelmaa!

Tapahtumasta löytyvät käsityöläiset, erikoistuotteiden myyjät sekä perinteiset markkinamyyjät. Tarjolla on mm. itsetehtyjä käsitöitä ja joululeivonnaisia, havukransseja, tonttuja, enkeleitä, keramiikka- ja puutöitä, taottuja sisustusesineitä, joulu- ja lahjatavaroita, taidetta, kynttilöitä, koruja, lampaanvillatuotteita, mehuja, hilloja ja paljon muuta.

Yleisöllä vapaa pääsy tapahtumaan!

Wanhan Holviston Joulun historiaa

Wanhan Holviston Joulu järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2003 Bastionin silloisen ravintolayrittäjän, Jarmo Silenin toimesta. Jo ensimmäisenä vuonna mukana oli yli 50 myyjää. Sen jälkeen myös kaupunki on ollut aktiivisesti mukana tapahtuman järjestelyissä. Vuosi vuodelta tapahtumaa ja sen ohjelmaa on kehitetty eteenpäin. Samalla innokkaita myyjiä on tullut lisää mukaan ja myyntialue on laajentunut kattamaan holviston kaikki tapahtumaan soveltuvat sisäalueet. Tapahtuma on laajentunut pienestä paikallistapahtumasta yhdeksi alueen suurimmaksi joulunajan myyntitapahtumaksi, johon on tulijoita ympäri Suomea!

Pin It on Pinterest

Share This