Wanhan Holviston Joulu

Wanhan Holviston Joulu -myyjäistapahtuman järjestetään 14.-15.12.2019 klo 10.00-16.00!

 

 

 

 

 

 

 

 

Wanhan Holviston Joulu on koko perheen tunnelmallinen ja perinteinen joulumieltä tuova myyjäistapahtuma Hamina Bastionin holvistotiloissa ja kenttäalueella. Tapahtumassa voi kokea kiireettömyyttä ja aistia jouluisten herkkujen tuoksua ja makua sekä nuotion lämpöä. Lisäksi tarjolla on monenlaista jouluista ohjelmaa!

Yleisöllä vapaa pääsy tapahtumaan!

Löydät meidät myös Facebookista!

Jouluista tunnelmaa holviston täydeltä!

Tapahtumasta löytyvät käsityöläiset, erikoistuotteiden myyjät sekä perinteiset markkinamyyjät. Tarjolla on mm. itsetehtyjä käsitöitä ja joululeivonnaisia, havukransseja, tonttuja, enkeleitä, keramiikka- ja puutöitä, taottuja sisustusesineitä, joulu- ja lahjatavaroita, taidetta, kynttilöitä, koruja, lampaanvillatuotteita, mehuja, hilloja ja paljon muuta. Mukana myös on tänä vuonna yli 100 myyjää!

Etusijalla sisämyyntipaikkojen jakamisessa ovat vanhat myyjät, joilla on oikeus vuoden 2018 myyntipaikkaansa myös vuonna 2019. Jäljelle jäävät myyntipaikat täytämme valitsemalla uudet myyjät tuotteiden perusteella. Pyrimme tiedottamaan valinnoista mahdollisimman pian loka-marraskuussa.

Tänä vuonna uutena aluevaltauksena tapahtuma laajenee Hamina Bastionin välittömässä läheisyydessä sijaitsevaan Yhteisötalo Manskiin (Rauhankatu 8).  Yhteisötaloon ei ole esteetöntä kulkua.

SISÄMYYNTIPAIKAT OVAT LOPPUUNMYYTYJÄ! Tiedustelut ulkomyyntipaikoista voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen hamina.bastioni(a)hamina.fi.

Wanhan Holviston Joulun historiaa

Wanhan Holviston Joulu järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2003 Bastionin silloisen ravintolayrittäjän, Jarmo Silenin toimesta. Jo ensimmäisenä vuonna mukana oli yli 50 myyjää. Sen jälkeen myös kaupunki on ollut aktiivisesti mukana tapahtuman järjestelyissä. Vuosi vuodelta tapahtumaa ja sen ohjelmaa on kehitetty eteenpäin. Samalla innokkaita myyjiä on tullut lisää mukaan ja myyntialue on laajentunut kattamaan holviston kaikki tapahtumaan soveltuvat sisäalueet. Tapahtuma on laajentunut pienestä paikallistapahtumasta yhdeksi alueen suurimmaksi joulunajan myyntitapahtumaksi, johon on tulijoita ympäri Suomea!

OHJELMA-AIKATAULU

Klikkaa kuvaa suuremmaksi!

Säävaraus, muutokset mahdollisia.

EKEY RY PAIKALLA!

Klikkaa kuvaa suuremmaksi!

KARTTA TAPAHTUMAPAIKOISTA

Klikkaa kuvaa suuremmaksi!

ALUEKARTTA

Klikkaa kuvaa suuremmaksi!