Ohjelmalliset markkinat ja lasten Bastioni 18.-21.7.

Ohjelmallisilla markkinoilla riittää tekemistä, ihmeteltävää ja ainutlaatuisia elämyksiä kaiken ikäisille kävijöille! Pieni kesäsadekaan ei tunnelmaa pääse pilaamaan, sillä markkinoita suojaa Bastionissa Euroopan suurin kesäajan telttakatos.

  

OHJELMALLISET MARKKINAT JA LASTEN BASTIONI

Hamina Bastioni
Raatihuoneenkatu 12

Vallien päällä lapset pääsevät rapsuttelemaan eläinpihan ihania ystäviä sekä ratsastamaan ihka oikealla taisteluponilla! Kenttäalueella kävijällä on mahdollisuus seurata markkinoiden monipuolista oheisohjelmaa tai tutustua alueen laadukkaiden myyntikojujen tarjontaan. Tapahtuma levittäytyy myös Hamina Bastionin holveihin! Historian havinaa huokuvista holveista löydät mm. pakohuoneen ja erilaisia työpajoja lapsille ja lapsenmielisille. Holvien viileistä sisätiloista sijaitsee myös Linnoitusravintola Kamu!:n, jonka ystävällinen henkilökunta on  palvelee nälkäistä ja janoista markkinakansaa.

TO 18.7. klo 16-20

Yleisöltä vapaa pääsy! Vain osa kojuista on auki ja ohjelmaa on maksullisia päiviä vähemmän. Avajaiskulkue saapuu areenalle noin klo 17.20, jonka jälkeen lavalla avajaisohjelmaa.

PE-LA 19.-20.7. klo 10-18 

SU 21.7. klo 10-16

Päätösjuhla klo 15 Hamina Bastionin kenttä-alueella. Mukana tapahtumassa esiintyneitä artisteja ja ohjelmantarjoajia.

Taisteluponiratsastusta lapsille klo 10.30-11.30 ja klo 12.30-13.30.

YHDEN PÄIVÄN LIPPU (vaihdetaan rannekkeeseen, joten voit myös välillä poistua alueelta)
Aikuiset 10 € 
Lapset (7-17-vuotiaat) 6€
Perhe (2 aikuista + 2 lasta) 30€ 

3 PÄIVÄN LIPPU
Aikuiset 25€
Lapset 15€

Alle 7-vuotiaat lapset pääsevät markkinoille aikuisen seurassa veloituksetta!

AVAJAISTILAISUUS JA KULKUE

TO 18.7. klo 17.00

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Miekat, muurit, musketit -historiafestivaali rynnistää käyntiin, kun kymmenet historiaan hurahtaneet valtaavat Haminan kadut ja tapahtuma-areena Hamina Bastionin!

Tapahtuma aloitetaan RUK:n kentältä klo 17.00 lähtevällä kulkueella, jota seuraamaan ovat tervetulleita kaikkiin säätyihin kuuluvat ja kuulumattomat. Kulkueen päätyttyä Hamina Bastioniin yleisöllä on mahdollisuus tutustua ilmaiseksi markkina-alueeseen klo 20.00 asti.

TERVETULOA!