LINNOITUKSEN PIDOT 18.7.

Arvoisa aatelinen, talonpoika tai porvari! Säätyyn katsomatta, olet tervetullut karkeloimaan koko kylän yhteisiin pitoihin, heinäkuun kahdeksantenatoista päivänä. Pitopaikan virkaa toimittaa Bastionin Linnoitusravintola Kamu, Raatihuoneenkatu 12, jossa palvelusväki odottaa juhlijoita kello 18 paikallista aikaa. Suotavaa olisi, että ilonpito rauhoittuisi kello 22 mennessä.

 

LINNOITUKSEN PIDOT (K18)

Nyt on lupa panna vaikka nuttu nurin päin ja tulla tervehtimään karnevaalikuningasta! Kokki, leipuri ja oluenpanija ovat ahkeroineet koko kevään, ja pöydät notkuvat toinen toistaan houkuttelevampia herkkuja. Lihaa ja mausteita ei ole tänä iltana säästelty! Tällaisena iltana eivät kuolemansynnitkään pelota, vaan hämyisissä holveissa on lupa mässäillä ja ryypätä olutta ja sahtia hyvällä omallatunnolla. Tämän vuoksi alaikäisen jälkikasvun tuominen pitoihin ei ole sallittua. Illan edetessä ja viinin virratessa, olisi kuitenkin suotavaa muistaa noudattaa pöytätapoja, pyrithän siis välttämään pöydän alle sylkemistä ja ruokailun aikana piereskelyä. Pitovieraiden viihtyvyydestä huolehtivat palvelusväen lisäksi Isaran ihastuttavat musikantit. Kannattaa myös varoa taikuria, joka saattaa katseiden lisäksi kääntää myös taskusi… Ketään ei pahalla silmällä katsota, jos intoutuu illan aikana vaikka tanssahtelemaan.

LINNOITUKSEN PIDOT – HUIPPUTARJOUS!!

Linnoituksen pidot to 18.7. klo 18 Hamina Bastionin holvistoravintolassa hintaan 50€/hlö (norm. 80e). Hintaan sisältyy kolmen ruokalajin illallinen + ohjelma.

Liput on ostettavissa www.lippu.fi verkkokaupasta seuraavalla kampanjalla ja koodilla:

KAMPANJA: KESKIAIKA
KOODI: RUOKA

Syötä kampanjakoodi ennen lippujen valintaa. Tarjous on voimassa 12.7. saakka!
Lipun hintoihin lisätään Lippupisteen toimitusmaksu (alk. 1€ printtilipun toimitusmaksu lippu.fi)

Osta lippusi tapahtumaan www.lippu.fi

 

Klikkaa alla olevaa linkkiä ja katso mitä herkkuja pitopöydässä on tarjolla!

Linnoituksen pidot