Ohjelma ja liput

Tapahtuma tarjoaa sisältöä monipuolisesti koko perheelle ja levittäytyy Hamina Bastionin lisäksi laajasti linnoituksen alueelle.

    

Sukella aikamatkalle sotaleirien tunnelmaan ja nauti jännittävistä taistelunäytöksistä, kokeile taitojasi työpajoissa ja syvennä halutessasi osaamistasi mielenkiintoisilla luennoilla. Luvassa on myös teemaan sopivaa musiikkia sekä ohjelmalliset markkinat. Tutustu tapahtuman sähköiseen esitteeseen! Tarkemmat ohjelmatiedot löydät omilta alaotsikkosivuilta.

Kaikki lippumme ovat myynnissä www.lippu.fi

Lipun hintoihin lisätään Lippupisteen toimitusmaksu (alk. 1€ printtilipun toimitusmaksu lippu.fi). Muutokset ohjelmassa mahdollisia.

AVAJAISTILAISUUS JA KULKUE

TO 18.7. klo 17.00

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Miekat, muurit, musketit -historiafestivaali rynnistää käyntiin, kun kymmenet historiaan hurahtaneet valtaavat Haminan kadut ja tapahtuma-areena Hamina Bastionin!

Tapahtuma aloitetaan RUK:n kentältä klo 17.00 lähtevällä kulkueella, jota seuraamaan ovat tervetulleita kaikkiin säätyihin kuuluvat ja kuulumattomat. Kulkueen päätyttyä Hamina Bastioniin yleisöllä on mahdollisuus tutustua ilmaiseksi markkina-alueeseen klo 20.00 asti.

TERVETULOA!