Ravintolapalvelut

JUHLAN AIKAA, TUNNELMAA JA TAIKAA IDYLLISESSÄ LINNOITUSRAVINTOLASSA!

”Linnoitusravintola Kamu!n lopettaessa toimintansa vuoden 2020 tammikuun loppuun mennessä, on syytä kääntää katsetta myös tulevaan. Vielä toistaiseksi nimeämätön kahvila aloittaa toimintansa Haminan linja-autoaseman tiloissa maanantaina 3.2.2020.

Toiminnan alkaessa kamut jatkavat työtoimintaansa tulevan kahvilan työntekijöinä. Myös vanhaa, tutuksi käynyttä tematiikkaa kulkeutuu kamujen mukana Linnoitusravintolasta uuteen kahvilaamme.
Kahvilan virallisia avajaisia vietetään ystävänpäivänä 14.2.2020.”

Hamina Bastionissa toimii kiinteä 190 paikkainen Linnoitusravintola Kamu!, jossa on mahdollista järjestää tilaisuuksia ympäri vuoden. Vietä yritys- ja perhejuhlat viihtyisässä miljöössä höystettynä maittavalla ruoalla ja hyvällä palvelulla. Kesätapahtumissa ravintolan edustalla on käytössä 60 paikkainen terassi.

Tiloissa on mahdollista järjestää mm. kokouksia, häätilaisuuksia ja muita tapaamisia niin ravintolatiloissa kuin kokouskasematissa. Kokouskasemattiin mahtuu max. 40 henkilöä ja käytössänne on projektori ja kangas.

Kamu! tarjoilee herkullista ruokaa kiireettömästi ja rakkaudella – rakkaudesta hyvään ruokaan, juomaan, tunnelmaan ja hyviin ystäviin.

Tervetuloa tutustumaan tiloihin!

Yhteystiedot
Linnoitusravintola Kamu!
Raatihuoneenkatu 12, 49400 Hamina
asiakaspalvelu(at)ravintolakamu.fi
p. 044 728 0175

RAVINTOLOITSIJAN HAKU KÄYNNISSÄ!

Klikkaa kuvaa suuremmaksi!

Tutustu ravintolatiloihin virtuaalikierroksella!

Hamina Bastionin ravintolapalvelut Hamina Tattoon aikana/PetRavintolat klikkaa tästä