La-su 11.-12.12.2021 klo 10.00-16.00

Perinteinen joulumieltä tuova myyjäistapahtuma järjestetään tänä vuonna hieman eri tavalla kuin yleensä. Tapahtuma kantaa vuonna 2021 nimeä Wanhan Holviston Pihajoulu. Sympaattisessa tapahtumassa voi kokea kiireettömyyttä ja aistia jouluisten herkkujen tuoksua ja makua sekä nuotion lämpöä olemalla samalla terveysturvallisesti ulkotiloissa, ihan pihalla!

Nimensä mukaisesti ohjelma ja myyntipaikat painottuvat Hamina Bastionin piha-alueelle. Holvistotiloissa ei tänä vuonna ole sisämyyntipaikkoja.  Lisäksi tarjolla on monenlaista ulkotiloissa toteutettavaa jouluista ohjelmaa! Mukana tapahtumassa on tietysti Joulupukki ja Joulumuori sekä ihanat eläinystävät. Erilaista joulutunnelmaa tuova sirkusjuna (liput 2€/ hlö) kuljettaa pikkukyytiläisiään molempina tapahtumapäivinä. Lisäksi lapsilla on mahdollisuus osallistua talutusratsastukseen suloisilla jouluponeilla molempina tapahtumapäivinä klo 10-15 välillä (2€/ hlö).  Ohjelma tarkentuu, mitä lähemmäs joulua tullaan!

 

Ulkomyyntipaikoista kiinnostuneet voivat olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen hamina.bastioni(a)hamina.fi. Valintaprosessia nopeuttaa, jos hakijat laittavat toiminnastaan/ tuotteistaan tarkempia tietoja ja kuvia yhteyttä ottaessa.

Tapahtuma toteutetaan osana laajempaa Haminan Linnoituksen Joulu -kokonaisuutta. Koe lumoava joulunajan tunnelma tapahtumineen ja myyjineen raatihuoneentorilla ja linnoituksessa! Lisätietoja joulunajan ohjelmasta ja Linnoituksen Joulusta: www.haminafestivals.fi

Osa ohjelmasta on pääsymaksullista ja säävarauksella. Yleisöllä vapaa pääsy tapahtumaan! Koska moni tapahtuman myyjistä on intohimoisesti kädentaitoihin suhtautuvia yksityishenkilöitä, ei kaikilta myyjiltä löydy maksupäätelaitetta. Varauduthan siis ostosreissuusi ottamalla mukaan myös käteistä.

Järj. Haminan kaupunki, tapahtumatuotanto

 

Pin It on Pinterest