12.-13.12.2020 klo 10:00 – 16:00

Wanhan Holviston Joulu on tunnelmallinen ja joulumieltä tuova myyjäistapahtuma Hamina Bastionissa. Myynnissä on mm. itsetehtyjä käsitöitä, havukransseja, puutöitä, joulu- ja lahjatavaroita, mehuja, hilloja, herkullisia joululeivonnaisia ja paljon muuta!

Joulupukki, joulumuori ja tontut ovat luvanneet osallistua tapahtumaan myös tänä vuonna! Luvassa on sympaattinen joulutapahtuma, joka toteutetaan myyjien ja kävijöiden turvallisuus etusijalle laittaen!

Koe myös lumoava joulunajan tunnelma myyjineen ja ohjelmineen Raatihuoneentorilla! Wanhan Holviston Joulu on osa Joulun tähdet Haminan historiallisessa linnoituksessa -kokonaisuutta. Raatihuoneentorille on tulossa 29.11.-20.12.2020 väliseksi ajaksi jouluista tunnelmaa luova myyntitorialue, joka on Wanhan Holviston Joulun viikonloppuna auki klo 10-16.

OHJELMASSA LUVASSA:

Talutusratsastusta klo 10-14, käteismaksu 2€
Eläinystäviä klo 10-13
Joulupukki ja joulumuori tavattavissa
Tonttukoulua
Satuholvisto, liput 7€
Omatoiminen satuseikkailu valleilla

Aikataulu tarkentuu kaikenaikaa! Muutokset ohjelmassa ovat mahdollisia.

Tapahtuma-alueelle vapaa pääsy! Osa ohjelmasta maksullista.

Myyntipaikat

Haastavasta koronatilanteesta johtuen Wanhan Holviston Joulu -tapahtumaan tehdään tänä vuonna muutoksia. Sisämyyntipaikat jäävät vuonna 2020 kokonaan pois. Viime vuoden tapahtumassa olleisiin myyjiin olemme olleet yhteydessä sähköpostitse syyskuun aikana. Uusin tiedote vuoden 2019 myyjille on laitettu 20.10.2020.

Wanhan Holviston Joulun ulkomyyntipaikkojen varaaminen on alkanut 19.10.2020. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä lomakkeella. Ulkomyyntipaikat ovat poikkeuksellisesti tänä vuonna ilmaisia.

Myyntipaikan voi varata yhdeksi tai kahdeksi päiväksi, mutta keskeisimmältä paikalta myyntipaikat saavat kahdenpäivän myyjät. Myyntipaikat ovat 4mx4m ja 4mx8m kokoisia. Myös näitä isommat paikat ovat neuvoteltavissa. Myyntipaikkoihin sisältyy erikseen pyydettäessä sähkö sekä yksi myyntipöytä. Katokset on myyjien tuotava itse. Katso tapahtuman tarkemmat sopimusehdot.

Ilmoittaudun Wanhan Holviston Joulun myyjäksi tästä!

Järj. Haminan kaupungin tapahtumatuotanto

Pin It on Pinterest