4.6.-15.8.2021

Ulkomaankirjeenvaihtaja ja tietokirjailija Rauli Virtanen on toiminut jo 50 vuotta kamera ja muistilehtiö kädessään suomalaisten yhteisenä oppaana maailman ääriin. Hänen työnsä on vienyt meidät katsomaan ihmisen kauneutta, köyhyyttä sekä myös julmuutta jo vuodesta 1971, aina Vietnamin sodasta lähtien.

Virtasen valokuvissa presidentti Richard Nixon on täydessä vaalikampanjavauhdissa käsivarren mitan päässä kamerasta, Nelson Mandela ja Muhammad Ali istuvat Virtasen jututettavina –  ja kaukaisessa vuoristokylässä asuva pikkutyttö on myös maailman tärkein ihminen. Rauli Virtasen inhimilliset kuvat antavat äänen unohdetuille ihmisille valaen uskoa parempaan tulevaisuuteen. Kuvaajan omakohtaiset tarinat valokuvien ottohetkistä tuovat lisäsyvyyttä näyttelyyn.

Avoinna: ti-pe klo 10-18 ja la-su 10-16
Poikkeuksia aukioloajoissa voi olla Hamina Bastionin tapahtumien aikaan.

Poikkeuksia aukioloaikoihin:
Tiistaina 3.8.2021 näyttely sulkeutuu poikkeuksellisesti kello 15.00!

Lauantaina 7.8.2021 näyttely sulkeutuu poikkeuksellisesti kello 14.00!

Vapaa pääsy!

IHMINEN, Rauli Virtanen 50 vuotta maailmalla -juhlanäyttelyssä turvallisuus on meille tärkeää!

Otamme näyttelyyn sisään maksimissaan 20 henkilöä kerralla, joten varaathan riittävästi aikaa näyttelykäyntiä sekä myös mahdollista jonottamista varten. Pidäthän myös huolta, että 1-2m turvavälit muihin näyttelykävijöihin toteutuvat. Saman seurueen jäsenet voivat olla keskenään ilman turvavälejä.

Käsidesiä on saatavilla useassa eri pisteessä. Käytäthän kasvomaskia tai visiiriä vierailusi ajan. Myös henkilökuntamme käyttävät kasvomaskeja tai visiirejä. Saavuthan täysin terveenä ja käytä ilmaista Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tuottamaa koronavilkku-sovellusta. Sovelluksessa yksityisyytesi on vahvasti suojattu.

Järj. Haminan kaupunki, tapahtumatuotanto

Pin It on Pinterest