Asuntotontit

Meillä on tarjota edustavia tontteja eri puolilla kaupunkia.

Kaikki tontit ovat varattavissa ympärivuotiseen asumiseen omatoimista rakentamista varten jatkuvan haun periaatteella kaupunkisuunnittelussa; käyntiosoite: kaupungintalo, Puistokatu 2 (2.kerros). Varaus edellyttää henkilökohtaista käyntiä sekä varaussopimuksen tekemistä ja varausmaksun suorittamista (500 €). Lopullisena luovutusmuotona tulee kysymykseen myynti tai vuokraus alueesta riippuen.

Tarkempia tietoja tonteista, luovutusehdoista ja hakumenettelystä saa kaupungin paikkatietopalveluista: Aki Oksanen p. 0400 815 836 tai 05 749 2540. Tiedusteluja voi myös tehdä sähköpostitse mittaus@hamina.fi

Tonttien tarkempi sijainti löytyy Karttapalvelusta Palvelukohteet >Asuminen ja ympäristö > Vapaat tontit. Kartat vapaista tonteista löytyvät alueiden kohdalla  olevista linkeistä.

Kiinteistötoimitusmaksutaksa 2018

Tonttiesite 2018

OMAKOTITONTTIEN VARANTO

Omakotitonttien luovutushinnat vaihtelevat asuntoalueittain alkaen 6,00 euroa/m2. Suurimmat tontit ovat n. 1900 m2. Tonttien hintaan lisätään aina kiinteistötoimitusmaksu (lohkomiskustannukset). Rakennuslupa- ja liittymismaksut eivät myöskään kuulu tontin hintaan.

Takkaniemi (9 kpl)

Uusi-Summa (9 kpl)

Vilniemi (9 kpl)

 Neuvoton (4 kpl)

Summa (3 kpl)

Pohjois-Poitsila (22 kpl)

Etelä-Poitsila (15 kpl)

Hillo (2 kpl)

Tallinmäki (1 kpl)

Ruukki (4 kpl)

Ruotsinkylä (8 kpl)

Husula (4 kpl)

Haja-asutusalueella myynnissä olevia kohteita

 

RIVITALOTONTTEJA

Tallinmäki (3)

Ruukki (8)

Poitsila (3)

Ruissalo (4)

Summa ja Uusi-Summa (3)

Neuvoton (2)

Ruotsinkylä (2)

Haminan kaupunki tarjoaa eri puolilla kaupunkia vuokrattavia ja myyntäviä asuntotontteja, jotka on rakennetun kunnallistekniikan piiriin.
Kaikki tontit ovat varattavissa ympärivuotiseen asumiseen omatoimista rakentamista varten jatkuvan haun periaatteella kaupunkisuunnittelussa.

OMAKOTITONTTIEN VARANTO
Omakotitonttien luovutushinnat vaihtelevat asuntoalueittain 6,00 euroa - 15,00 euroa/m2. Suurimmat tontit ovat n. 1900 m2. Tonttien hintaan lisätään aina kiinteistötoimitusmaksu (lohkomiskustannukset). Rakennuslupa- ja littyymismaksut eivät myöskään kuulu tontin hintaan.

Toimi näin

Tontin varaus edellyttää henkilökohtaista käyntiä Haminan kaupungintalolla sekä varaussopimuksen tekemistä.