Asuntotontit

Kolme kuvaa Haminasta

Hamina on virkeä ja tunnelmallinen pikkukaupunki, jossa on hyvä asua ja elää. Täällä vallitsee ystävällinen ilmapiiri. Sen huomaat kohdatessasi ihmisiä keskustan tunnelmallisilla ympyräkaduilla.

Helposti saavutettava Hamina tarjoaa mukavaa ja helppoa arkea palveluineen ja harrastusmahdollisuuksineen. Täällä sijaitsee suurempia ja pienempiä yrityksiä,  monenlaisia työpaikkoja sekä kansainvälisiä toimijoita. Historiallinen keskusta, luonnon ja meren läheisyys, upea saaristo sekä maaseutu järvialueineen tekevät Haminasta ainutlaatuisen.

Todennäköisesti tulet törmäämään myös kaupungin maskottiin, Haminan Mursuun. Haminassa lippu pidetään kirjaimellisesti korkealla, sillä täältä löytyy 100 metriä korkea lipputanko. Juhlavasti hulmuava lippu näkyy monelle asuinalueelle.

Tervetuloa toteuttamaan unelmaasi ja asumaan maailmanluokan pikkukaupunkiin, Haminaan! Tältä sivulta löydät tietoa monipuolisesta tonttitarjonnastamme.

Unelmien tontti-kyselyn kuvitus_rakennuksia ja silta.

Unelmien tontti Haminassa-kysely

Unelmien tontti Haminassa – kyselyllä kartoitetaan pientalorakentamisesta haaveilevien tai suunnittelevien kiinnostusta Haminan nykyiseen ja tulevaa tonttitarjontaan.

Vastaa kyselyyn tästä