Haminan kaupungin museokohteissa on vuokrattavia tiloja kokous- ja tapahtumakäyttöön. Tutustu tiloihin alta ja kysy lisää osoitteesta museot@hamina.fi.

Vuokrattavat tilat

Haminan kaupunginmuseon vintti, Kadettikoulunkatu 2 B

Haminan kaupunginmuseon vintti toimii tunnelmallisena vuokratilana erilaisille kokoontumisille. Tila sijaitsee portaiden päässä, joten se ei ole esteetön. Vintin kalustoon kuuluu 50 kpl tuoleja, muutama pöytä, videotykki HDMI-liitännällä, äänentoisto, kannettava tietokone ja langaton verkko. Tilan vuokraaja sopii järjestelyistä ja kalustuksesta museon henkilökunnan kanssa. Mahdolliset tarjoilut tilan vuokraaja järjestää paikalle itse. Kokousten ja luentotilaisuuksien lisäksi tilassa voi järjestää pop-up näyttelyitä tai pienimuotoisia tapahtumia. Tilassa on myös säädettävä kohdevalaistus.

Tila on vuokrattavissa maanantaista lauantaihin klo 8-20 välillä. Museolla on paikalla vahtimestari, joka huolehtii museon avaamisesta ja sulkemisesta ennen ja jälkeen tilaisuuden.

Hinnat

Ma-la koko päivä klo 8-16 180 €
Ma-la tunti klo 8-16 24 €
Ma-la ilta, tunti klo 16-20 30 €

Tilavuokrat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Haminalaiset yhdistykset ja yleishyödylliset yhteisöt saavat museoiden tilavuokrista ja aukipitomaksusta 50 % alennuksen.

Kauppiaantalomuseon Mattila, Kasarminkatu 6

Kauppiaantalomuseon Mattila on pieni ja kodikas kokous- ja kerhotila museokiinteistön sisäpihalla sijaitsevassa rakennuksessa. Tilaan mahtuu istumaan maksimissaan 20 henkilöä. Tila ei ole esteetön, koska se sijaitsee portaiden päässä. Kalustukseen kuuluu tuoleja, pöytiä, videotykki, valkokangas ja langaton verkko. Tilassa on myös liesi, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin sekä juokseva vesi. Mahdolliset tarjoilut ja astiat tilan vuokraaja hoitaa paikalle itse. Tilassa ei saa valmistaa käryävää ruokaa huonon ilmanvaihdon ja herkän paloilmaisinlaitteiston vuoksi.

Tila on vuokrattavissa jokaisena viikonpäivänä klo 8-21. Hinta oikeuttaa ainoastaan Mattila-rakennuksen käyttöön. Museovierailusta tulee sopia erikseen, jos museo ei ole vuokra-aikana avoinna yleisölle. Tilan vuokraaja saa avaimen sekä tilan käyttöohjeet museoiden toimistolta allekirjoitettuaan vuokrasopimuksen.

Hinnat

Päivä klo 8-21 120 €
Tunti klo 8-21 20 €

Tilavuokrat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Haminalaiset yhdistykset ja yleishyödylliset yhteisöt saavat museoiden tilavuokrista ja aukipitomaksusta 50 % alennuksen.

Huomioitavaa tilojen käyttäjälle

Haluttaessa valokuvata, nauhoittaa tai videoida museoiden tiloissa muuhun kuin yksityiseen käyttöön tulevaa materiaalia, joka ei liity museoiden toimintaan (esim. hääkuvaus, musiikkivideot, elokuvat) tilojen käyttö ja hinnoittelu tulee sopia ennalta museonjohtajan kanssa.

Tilan käyttäjä on vastuussa tilojen siisteydestä. Museoilla on oikeus periä myös muita tilojen käytöstä aiheutuvia kustannuksia (esim. käyttäjän toiminnasta aiheutuva ylimääräinen siivous).

Pin It on Pinterest

Share This