Kaupunkifestivaali Valojen yö valtaa Haminan valolla ja ilolla vuosittain syyskuussa kaksipäiväisenä tapahtumakokonaisuutena. Koko perheen kaupunkitapahtuma tuo vuosittain tuhansia ihmisiä Haminan keskustan ohjelmapisteisiin ja valaistuihin kohteisiin. Monipuolisia tapahtumatoimintoja suunnitellaan kaupunkikeskustan alueelle hajautetusti ja saavutettavuusnäkökohdat huomioiden, elämyksellisyydestä tinkimättä. 

Tapahtumaohjelma tarkentuu loppukeväästä ja löydät sen haminafestivals-sivulta elokuun alussa.

Koska kyseessä on valon ja taiteen juhla, myös keskustan asukkaita ja yrityksiä kannustetaan mukaan valaisemaan ikkunoitaan koko viikonlopun ajan. Valaistut kohteet ovat mukava lisä viihtyisässä ja omaleimaisessa Haminan kaupunkikuvassa.

Jos olet kiinnostunut tulemaan myyjäksi Valojen yöhön, voit varata maksuttoman paikkasi ilmoittautumislomakkeen kautta. Voit ilmoittautua myyjäksi vain yhdeksi päiväksi tai tapahtuman molemmiksi päiviksi. Myyntialueet tulevat olemaan Hamina Bastioni, Raatihuoneentori, Fredrikinkatu, Kesäpuiston myyntialue (Isoympyräkatu torin kulmalta Raittiustalolle) sekä kauppatori. Myyntipaikat sijoitellaan myyntipisteen tarpeiden, tuotteiden ja koon mukaan elokuun aikana. Mikäli myyjällä ei ole omaa telttaa tai muuta myyntikojua, voidaan kaupungin toimesta järjestää pieniä myyntipisteitä.

Ilmoittaudu myyjäksi osoitteessa https://forms.gle/HEZYQ7Fn55QsSaxh8. Lomakkeen kautta voit kertoa toiveesi ja tarpeesi myyntipaikkoja koskien. Ilmoittautuneisiin myyjiin ollaan yhteydessä elokuun puolen välin jälkeen. Mikäli sinulla on kysyttävää myyntipaikoista, voit olla Haminan kulttuuripalveluihin yhteydessä sähköpostitse kulttuuri(a)hamina.fi.

Lisätietoa:
Henni Kiri, kulttuurituottaja, p. 040 722 3687

Kuvagalleria Valojen yö -tunnelmista menneiltä vuosilta

Valojen yö 2021

Valojen yö 2021

Pormestarintalon valopuisto Valojen yössä 2016

Valojen yössä 2018 Pelle Miljoonan takaa otettu kuva. Lavalla bändi ja sen edessä suuri joukko yleisöä.
Pelle Miljoona Valojen yössä 2018. Kuva: Robert Schürmann.

Haminan Teinisirkus tuo Valojen yö -tapahtumaan monipuolista sirkustaiteen ohjelmaa
Haminan Teinisirkuksen tulishow

valojen yö Raatihuoneella
Valojen yössä Raatihuoneella

Valojen yön näkymä yli Haminan. Kuva: Juha Rimpeläinen
Valojen yön näkymä yli Haminan. Kuva: Juha Rimpeläinen

Ilotulitusta Hamina Bastionissa
 

Pin It on Pinterest

Share This