Kulttuuriklubit ovat sarja kulttuuri- ja nuorisopalvelujen järjestämiä matalan kynnyksen taidetapahtumia joilla paikalliset ja vierailevat artistit tuovat osaamistaan esille Yhteisötalo Manskin historiallisessa tunnelmassa. Vapaan pääsyn klubien kantavana teemana on myös osallistaminen: täten klubeilla kuullaan nähdään ja koetaan paikallisten ammattilaisten, harrastajien kuin vierailevienkin artistien esityksiä. Erilaiset konsertit, tanssiesitykset ja näyttelyt kuuluvat klubien sisältöön joka sopii kaikenikäisille.

Tänä syksynä kulttuuriklubeilla päästään nauttimaan klassisen musiikin konserteista ja nuorten bändi-illasta:

 

 

Kulttuuriklubi I: Eero Kesti -konsertti la 14.10. klo 16-18.00

Vehkalahtisali, Ruissalontie 8, 49410 Hamina

Syksyn ensimmäisellä kulttuuriklubilla juhlitaan Kymenlaakson oman säveltäjän Eero Kestin tuotantoa. Kesti tunnetaan -paitsi säveltäjänä- myös Kymi Sinfoniettan, sovittajana ja alttoviulistina, musiikkipedakogina, sekä mm. Uuno Klamin musiikin tulkkina. Laajasta orkesteri, kamarimusiikki, soolosoitin-, kuoro- ja näyttämömusiikista tunnetun Kestin musiikki henkii omaperäistä impressionistista tunnelmaa, soittimien tuntemusta ja orkestraalista mestaruutta, jossa uusi ilmaisu yhdistyy perinteiden tuntemukseen. Esiintyjinä: Esa Ylönen, Sirkku Mantere, Sauli Kulmala, Anna Kulmala & Lauri Vaahtoranta. Konserttiin on vapaa pääsy.

Vehkalahden Martat myy kahvilippuja mobilepaylla tai käteisellä ennen tilaisuuden. Kahvi-lipun hinta 5€.

 

Kulttuuriklubi II: B.I.A.C.S. Ensemble: Vox Humana su 12.11. klo 18-19 

Yhteisötalo-Manski, Rauhankatu 8, 49400 Hamina

Syksyn toisella kulttuuriklubillla jatketaan klassisen musiikin juhlaa, kun B.I.A.C.S. Ensemble kantaesittää Tomi Pekkolan aikamme ihmisen tuntoja peilaavan teoksen Vox Humana Yhteisötalo-Manskin intiimissä konsertissa. Se on myös tulkinta sivilisaation historiasta musiikin keinoin, matka tiedostuksen alkuhämärästä kohti aikamme metropoleja. Konsertti on Kaakkois-Suomen Taidetoimikunnan tukema. Esiintyjinä: Sirkku Mantere, Johannes Raikas, Antti Lehtinen, Antti Oinonen, Ville Kervinen, Tomi Pekkola & Matti Toikka. Vapaa pääsy!

 

Kulttuuriklubi III: Nuorten pikkujoulut / Bändi-ilta pe 8.12. klo 18-22

Onko bändisi vailla keikkaa? Haluatko esiintymään muttet löydä esiintymispaikkaa? Nuorten bändi-illassa paikalliset nuoret bändit ja esiintyjät pääsevät näyttämään kyntensä. Kolmas kulttuuriklubi kokoaa perinteisesti paikalliset kyvyt esiintymään Yhteisötalo-Manskille. Luvassa railakasta menoa pikkujoulujen merkeissä. Esiintyjät ottakaa yhteyttä tomi.pekkola@hamina.fi Mukana menossa Haminan Nuorisopalvelut & Nuorisovaltuusto. Tapahtumaan on vapaa pääsy!

Pin It on Pinterest

Share This