Hamina Mosna Blues 2022 tarjosi taas koko kaupungin kattavan kolmipäiväisen festivaalin juurimusiikin merkeissä!

 

Tänä vuonna pääesiintyjänä oli Suomi-bluesin veteraani Ismo Haavisto. Kotimaista esiintyjäkaartia edusti myös elämänmakuinen Faarao Pirttikangas & Nubiaiset, sekä katukuvaan New Orleansin tuova Roamin’ Street Band. Ulkomaisena vieraana festivaaleilla kuultiin kansainvälisesti tunnettua Andres Rootsia Virosta. Monipuolisen ja yleisöä laajalti tavoittavan festivaalin keskiössä olivat myös perinteisesti olleet paikalliset yhtyeet. Lisäksi Tullimakasiinin Blues-klubilla perjantaina 13.5. ja perinteisessä lauantain-iltapäivän Toribluesissa tunnelman nostattivat kattoon Haminan Bluespiirin bändit H.C.B.C. I, II ja III. Kino Haminassa vietettiin myös torstaina 12.4. perinteeksi muodostunutta blues-leffa-iltaa.

Tänä vuonna festivaalin pääkonsertti järjestettiin lauantaina Lounashuone Kerhon (Kadettikoulunkatu 3, 49400 Hamina) historiallisessa tunnelmassa.

Ensi vuoden Mosna Blues ohjelma julkistetaan alkuvuodesta 2023.

Hamina Mosna Blues on vuodesta 2015 alkaen järjestetty toukokuinen bluesfestivaali. Hamina Mosna Bluesissa ovat esiintyneet mm. Heikki Silvennoinen, Erja Lyytinen, Dave Lindholm, Eero Raittinen, Ben Granfelt, Honey B. & T-Bones, Jimmie Lawson ja Evgeniy Lamba.

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This