Haminan mallin tavoitteena on iltapäivä- ja kerhotoiminta, josta jokaiselle lapselle ja nuorelle löytyisi mielekästä tekemistä koulupäivien jälkeen eikä kukaan jäisi yksin.

Haminan mallissa tavoitteena on haminalaisten lasten ja nuorten hyvinvoinnin lisääminen ja mieluisan ja maksuttoman harrastuksen tarjoaminen koulujen tiloissa tai välittömässä läheisyydessä iltapäivisin koululaisten toiveiden mukaan. Peruskoululaisten 1.-9. luokkalaisten koulupäivät pyritään muokkaamaan niin, että lapsi pääsee suoraan koulusta jäämään harrastamaan. Hankkeessa yhdistyvät lapsimyönteisyys- ja lähtöisyys, lasten ja nuorten kuuleminen, yhdenvertaisuus, olemassa olevien hyvien käytäntöjen ja toimintatapojen koordinoiminen, saavutettavuus sekä koulun ja harrastustoimijoiden yhteistyö. Tarkoituksena on juurruttaa Haminan malli pysyväksi toimintatavaksi koko kaupungin alueella.

 

Kalentereissa maksuttomat iltapäiväkerhot klo 17 asti. Lisää (maksullisia) harrastusmahdollisuuksia löytyy yhdistysten omilta www-sivuilta  esim. 4h yhdistys https://kaakonkulma.4h.fi/ ja Kymenlaakson liikunnan jäsenyhdistykset https://www.kymli.fi/seura/jasenet/

Haminan malli, 0-6-vuotiaiden kalenteri.Haminan malli, 7-12-vuotiaiden kalenteri.

Haminan malli, 13-19-vuotiaiden kalenteri.

 

 

Haminan malli, Perheiden kalenteri.

Pin It on Pinterest

Share This