Tervetuloa Raittiustalon kahvilaan kuukausittain torstaisin klo 10. Kahvitarjoilu. Vapaa pääsy.

Kaikille jo varttuneeseen ikään ehtineille haminalaisille suunnattu Seniorien kulttuurikahvila kokoontuu Raittiustalon kahvilassa kerran kuussa, torstai-aamupäivisin. Kahvilaohjelmisto on vaihtelevaa ja monipuolista.

Raittiustalon ovet avautuvat kulttuurikahvilatorstaisin klo 9.00. Maksuton aamukahvitarjoilu tapahtuu aina ennen klo 10.00 alkavaa ohjelmaa.

Vapaa pääsy. Tervetuloa!

Kevätkauden 2022 ohjelmisto

24.2. Elokuvanäytös: Tunturin tarina

Kotimaisen luontoelokuvatrilogian kolmas osa.

31.3. Yhteislaulua

Pentti Hannulan johdolla. Säestämässä Ilpo Ristola, haitari.

21.4. Teatteriesitys: Perusihmisyyttä?

Musiikilla täydennetty, Eeva Kilven runoteksteihin pohjautuva esitys Perusihmisyyttä? sai Eila Tuomaisen viimeisenä ohjaustyönä ensi-iltansa Kotkan Nelosteatterilla vuonna 2018. Tekstit ja laulut tulkitsee Leena-Kaisa Kivioja. Kivioja on säveltäjä-lauluntekijä, lausuntataiteilija ja laulunopettaja, joka on pitkän esiintyjänuransa aikana tullut tutuksi yleisöille niin Kymenlaaksossa kuin sen ulkopuolellakin. Lisäksi kotkalainen Kivioja on pitkän linjan yhdistysaktiivi, joka on toiminut kulttuuriyhdistysten hallituksissa ja mm. Teatteriryhmä Kimaran riveissä myös näyttämöllä.

Esityksen kesto n. 1 tunti.

12.5. Seniori-Blues

Tarjolla musiikkia osana Hamina Mosna Blues 2022 -tapahtumaa. Esiintyjä varmistuu lähempänä.

Kulttuurikahvilat ovat paikka kohdata tuttuja, turista kuulumisia ja nauttia kahvilaan valmistetusta kulttuuriohjelmasta. Kohderyhmää kuullaan säännöllisesti kulttuurikahvilan ohjelmatoiveista. Ohjelmistossa on ollut mm. musiikkiesityksiä, säestettyä yhteislaulua, teatteria ja elokuvanäytöksiä sekä erisisältöisiä asiantuntijapuheenvuoroja vaikkapa ikääntyvien hyvinvointiin liittyen.

Onko sinulla toiveita kulttuurikahvila-ohjelmiston suhteen? Esitä rohkeasti toiveesi osoitteeseen kulttuuri@hamina.fi tai tuo ajatuksesi esiin paikan päällä. Kulttuurikahviloissa kerätään jatkuvasti ohjelmaehdotuksia paperisten lomakkeiden kautta (täytettävissä myös Kino Haminan aukioloaikoina ja Haminan Teatteriyhdistyksen esityskaudella näytösten yhteydessä).

 

Loppukevään 2022 ohjelmajuliste

Pin It on Pinterest

Share This