Hamina Mosna Blues 2022 tarjoaa taas koko kaupungin kattavan kolmipäiväisen festivaalin juurimusiikin merkeissä!

 

Tänä vuonna pääesiintyjänä on Suomi-bluesin veteraani Ismo Haavisto. Kotimaista esiintyjäkaartia edustaa myös elämänmakuinen Faarao Pirttikangas & Nubiaiset, sekä katukuvaan New Orleansin tuova Roamin’ Street Band. Ulkomaisena vieraana festivaaleilla on tänä vuonna kansainvälisesti tunnustettu Andres Roots Virosta. Monipuolisen ja yleisöä laajalti tavoittavan festivaalin keskiössä ovat myös perinteisesti olleet paikalliset yhtyeet. Tänä vuonna paikallista väriä tuo mukaan The Bluezy Expectations. Lisäksi Tullimakasiinin Blues-klubilla perjantaina 13.5. ja perinteisessä lauantain-iltapäivän Toribluesissa tunnelman nostattavat kattoon Haminan Bluespiirin bändit H.C.B.C. I, II ja III. Kino Haminassa vietetään myös torstaina 12.4. perinteeksi muodostunutta blues-leffa-iltaa.

Tänä vuonna festivaalin pääkonsertti järjestetään lauantaina 14.5. Lounashuone Kerhon (Kadettikoulunkatu 3, 49400 Hamina) historiallisessa tunnelmassa. Liput konserttiin tulevat myyntiin maaliskuun aikana.

Hamina Mosna Blues on vuodesta 2015 alkaen järjestetty toukokuinen bluesfestivaali. Hamina Mosna Bluesissa ovat esiintyneet mm. Heikki Silvennoinen, Erja Lyytinen, Dave Lindholm, Eero Raittinen, Ben Granfelt, Honey B. & T-Bones, Jimmie Lawson ja Evgeniy Lamba.

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This