Paikka

Hallituskatu 5, 45100 Kouvola

Tapahtuman aloitusaika

24.6.2021 00:00

Tapahtuman lopetusaika

30.6.2021 16:53

Tapahtuman järjestäjä

MLL kaakkois-Suomen piiri

Ikärajallinen tapahtuma

Kyllä

Tapahtuman verkkosivut

Huhuu! Möllö Pöötinen kutsuu teidät seikkailemaan leikkipolulle ja osallistumaan Mummun ja Tirpun retkikirjan arvontaan!

 

Leikkipolut sijaitsevat eri puolilta Etelä-Karjalaa ja Kymenlaaksoa ja se sisältää perheelle omatoimisesti kierrettäviä rastitehtäviä luonnossa. Rasteilta löytyy QR-koodeja, joten kannattaa varata mukaan puhelin ja ladata sovellus koodien lukemiseen esimerkiksi Play Kaupasta tai AppStoresta.

 

Radan viimeiseltä rastilta löytyy QR-koodi, jonka kautta voitte jättää terveiset Möllölle ja osallistua arvontaan! Arvomme kaikkien 9.5. mennessä yhteystietonsa jättäneiden kesken kymmenen Mummun ja Tirpun retkikirjaa. Olemme voittajiin yhteydessä henkilökohtaisesti. Palkinnot lahjoittaa Xamk ja LAB amk:n Eloa ja iloa Kaakkois-Suomeen -hanke.

Osa leikkipoluista on kierrettävissä vain leikkiviikon ajan 25.4. asti osa on paikoillaan koko kevään.  Löydät tarkemmat sijainnit ja päivämäärät MLL:n Kaakkois-Suomen piirin sivulta: https://kaakkois-suomenpiiri.mll.fi/tekemista-perheille/mollon-luontopolku

 

Iloa ja seikkailumieltä koko perheelle!

Pin It on Pinterest

Share This