Paikka

Rautatienkatu 8, 49;00 Hamina

Tapahtuman aloitusaika

25.2.2021 08:00

Tapahtuman lopetusaika

28.2.2021 17:00

Tapahtuman järjestäjä

Haminan kulttuuripalvelut

Ikärajallinen tapahtuma

Ei

Tapahtuman verkkosivut

Tänä vuonna saamme kokeilla jotain aivan uutta!

Lasten Kulttuuriviikoilla on luvassa edellisvuosien tapaan laadukasta lastenkulttuuria Kymenlaakson ja Loviisan alueella. 

Usean vuoden ajan Lasten kulttuuriviikkojen ohjelmistotarjontaa on totuttu seuraamaan kotiin jaettavista ohjelmalehtisistä. Tänä vuonna poikkeusajan vuoksi tiedotusta varten on avattu uusi nettisivusto. Sivustolle on päivitetty koko Lasten Kulttuuriviikkojen ohjelma. Näin voimme koko lastenkulttuuriviikkojen ajan tiedottaa reaaliaikaisesti mahdollisista poikkeusajan ohjelmamuutoksista. Tiedotamme sivustolla mahdollisista ohjelmamuutoksista.

Huomioimme tapahtumien toteutuksessa tapahtumapäivän mukaiset alueelliset koronaturvallisuusmääräykset ja tämän vuoksi nopeallakin aikataululla tapahtuvat ohjelmamuutokset ovat mahdollisia. Näillä monimuotoisilla tapahtumajärjestelyillä, toteutustavoilla, reaaliaikaisella tiedottamisella ja ennakkoilmoittautumisilla mahdollistamme, että  lapset ja perheet saavat nauttia turvallisesti kulttuurista ja taiteesta Lasten Kulttuuriviikoilla poikkeusajasta huolimatta. 

Livetapahtumien yleisömääriä rajoitetaan voimassaolevien määräysten mukaisesti. Huomioimme tapahtumien toteutuksessa tapahtumapäivän mukaiset alueelliset koronaturvallisuusmääräykset, ja tämän vuoksi nopeallakin aikataululla tapahtuvat ohjelmamuutokset ovat mahdollisia. Livetapahtumien ennakkoilmoittautumistiedot ja linkit löytyvät kunkin kunnan/kaupungin ohjelmasivuilta.

Pin It on Pinterest

Share This