Paikka

Raatihuoneenkatu 12, 49400 Hamina

Tapahtuman aloitusaika

24.7.2021 10:00

Tapahtuman lopetusaika

15.8.2021 16:00

Tapahtuman järjestäjä

Haminan kaupunki, tapahtumatuotanto

Liput

Vapaa pääsy

Ikärajaton tapahtuma

Kyllä

Tapahtuman verkkosivut

Ulkomaankirjeenvaihtaja ja tietokirjailija Rauli Virtanen on toiminut jo 50 vuotta kamera ja muistilehtiö kädessään suomalaisten yhteisenä oppaana maailman ääriin. Hänen työnsä on vienyt meidät katsomaan ihmisen kauneutta, köyhyyttä sekä myös julmuutta jo vuodesta 1971, aina Vietnamin sodasta lähtien. Haminan kulttuurikesässä 4.6.-15.8.2021 nähdään IHMINEN, Rauli Virtanen 50 vuotta maailmalla -juhlanäyttely Hamina Bastionin holvistossa.

Virtasen valokuvissa presidentti Richard Nixon on täydessä vaalikampanjavauhdissa käsivarren mitan päässä kamerasta, Nelson Mandela ja Muhammad Ali istuvat Virtasen jututettavina –  ja kaukaisessa vuoristokylässä asuva pikkutyttö on myös maailman tärkein ihminen. Rauli Virtasen inhimilliset kuvat antavat äänen unohdetuille ihmisille valaen uskoa parempaan tulevaisuuteen. Kuvaajan omakohtaiset tarinat valokuvien ottohetkistä tuovat lisäsyvyyttä näyttelyyn. 

IHMINEN, Rauli Virtanen 50 vuotta maailmalla -juhlanäyttely on avoinna ti-pe klo 10-18 ja la-su 10-16. Poikkeuksia aukioloajoissa voi olla Hamina Bastionissa järjestettävien tapahtumien aikana. 

Poikkeuksia aukioloaikoihin:

pe 25.6. suljettu (juhannusviikko)
la 26.6. suljettu (juhannusviikko)
su 27.6. suljettu (juhannusviikko)
ke 7.7. auki klo klo 14.30-18.00
to 22.7. auki klo klo 10.00-17.00

Juhlanäyttelyssä turvallisuus on meille tärkeää!

Otamme näyttelyyn sisään maksimissaan 20 henkilöä kerralla, joten varaathan riittävästi aikaa näyttelykäyntiä sekä myös mahdollista jonottamista varten. Pidäthän myös huolta, että 1-2m turvavälit muihin näyttelykävijöihin toteutuvat. Saman seurueen jäsenet voivat olla keskenään ilman turvavälejä.

Käsidesiä on saatavilla useassa eri pisteessä. Käytäthän kasvomaskia tai visiiriä vierailusi ajan. Myös henkilökuntamme käyttävät kasvomaskeja tai visiirejä. Saavuthan täysin terveenä ja käytä ilmaista Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tuottamaa koronavilkku-sovellusta. Sovelluksessa yksityisyytesi on vahvasti suojattu.

Pin It on Pinterest

Share This