Paikka

Raatihuoneenkatu 12 , 49400 Hamina

Tapahtuman aloitusaika

17.6.2022 15:00

Tapahtuman lopetusaika

18.6.2022 23:59

Tapahtuman järjestäjä

East Coast Events oy.

Liput

wwww.eastcoastfestival.fi/liput

Ikärajaton tapahtuma

Kyllä

Tapahtuman verkkosivut

ITÄRANNIKON KESÄN FREESEIN KAUPUNKIFESTIVAALI ROKKAA Hamina Bastionissa 17.-18.6.2022

Itärannikon kesän uusin, kuumin ja kaiken päälle juuri sopivan kokoinen kaupunkifestivaali East Coast Festival valtaa Hamina Bastionin historiallisen tapahtuma-areenan kesäkuun 17.-18. päivä. Festivaalin kahdelle lavalle tulee kahden päivän aikana nousemaan yhteensä 16 huippuartistia!

Perjantai 17.6.

H.E.A.T (SWE)
Costee
Atomirotta
Lyömättömät
Mouhous 
Herra Ylppö 
Von Hertzen Brothers
Brädi 

Lauantai 18.6.

Blind Channel 
Poets of the Fall
Moon Shot 
Reckless Love
Mariska
Vilma Alina
Ollie
Janne Ensola & The F Street Band 

East Coast Festival tulee olemaan ikärajaton tapahtuma, sillä haluamme mahdollistaa myös nuoremmalle sukupolvelle musiikkikulttuurista täysipainoisesti nauttimisen. Tapahtuman promoottori Sami Hauru toteaa ”Musiikkitapahtumat tarvitsevat kuluttajia myös jatkossa ja musiikkitapahtumien hienoutta ei opi ymmärtämään muutoin kuin niissä käymällä. Tapahtuma alue tullaan jakamaan ikärajattomaan sekä anniskeluoikeudet omaavaan K18 alueeseen”. Alueet tullaan erottamaan näkösuojatusti toisistaan, kuitenkin siten, että molemmilla puolilla saadaan nauttia laadukkaista oheispalveluista, kuten ruokamaailmasta. Tulemme panostamaan kaikin tavoin asiakkaiden viihtymiseen ja asiakaskokemukseen. Tapahtuma-alueelle ja Hamina Bastionin holvistoon tulee rakentumaan myös laadukas VIP-alue, joka tarjoaa asiakkaille mm. omaa rauhaa festivaalihumun keskellä, esteettömän näkymän molemmille lavoilla sekä laadukkaan ruokailun ja omat ravintolapalvelut.

Tapahtuma tullaan järjestämään kaikkien festivaalin aikana olevien viranomaisohjeistuksien mukaisestija tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon suurille massafestivaaleille. Olemme juuri sopivan kokoinen ja sopivan lähellä ja esimerkiksi pääkaupunkiseudulta vain noin tunnin matkan päässä. Haminaan on helppo saapua omalla autolla tai sekä julkisilla myös kauempaa.

Liput myy Tiketti.fi. Nähdään kesäkuussa Hamina Bastionissa!

www.eastcoastfestival.fi

Pin It on Pinterest

Share This