Paikka

Roopertinkatu 8, 49400 Hamina

Tapahtuman aloitusaika

14.8.2022 11:00

Tapahtuman lopetusaika

21.8.2022 18:00

Tapahtuman järjestäjä

Haminan kaupungin kulttuuripalvelut

Ikärajaton tapahtuma

Kyllä

Tapahtuman verkkosivut

Colour Go Go on taiteilijaryhmän yhteinen nykytaiteen näyttely, missä eri tekniikoilla ja eri materiaaleista toteutettuja teoksia yhdistävät värin ja leikillisyyden teemat. Näinä aikoina ne ovat entistä tärkeämpiä. Mukana on taiteilijoita eri puolilta Suomea, pohjoisesta Rovaniemeltä ja Oulusta, idästä Joensuusta ja Värtsilästä ja etelästä Helsingistä sekä Suomenlahden toiselta puolelta Virosta, Tallinnasta että mahdollisesti Venäjän Karjalasta, Petroskoista. Taiteilijaryhmällä on samanaikaisesti Colour Go Go -näyttely Virossa, Võrun Kulttuurimajan galleriassa 1.7 – 14.8.2022 sekä Haminan Ruutikellarissa 29.7 – 21.8. 2022.

Kuraattori Tiina Hallakorpi: ”Moni taiteilijaryhmän jäsen tekee teoksensa nimenomaisesti tähän Colour Go Go -näyttelyyn, tähän Ruutikellarin tilaan ja tänne Haminan ympäristöön. Monen taiteilijan kohdalla se tarkoittaa sitä, että teos on valmis vasta avajaisiin.”

 

Taiteilijaryhmä Haminassa

Suomesta: Karoliina Arvilommi, Veikko Björk, Reetta Gröhn-Soininen, Tiina Hallakorpi (kuraattori), Tuomas Korkalo, Kaarina Ormio, Jyrki Poussu, Pia Sinkkonen, Kari Södö, Heidi Vasara.

Virosta: Ulvi Haagensen, Erki Kasemets.

Mahdolliset taiteilijat Petroskoista: Igor Monakhov, Viktoria Zorina ja Vladimir Zorin.

 

Näyttely on avoinna pe 29.7. – su 21.8. Haminan kesänäyttelyiden mukaisesti joka päivä (myös sunnuntaisin) klo 11-18.

Tervetuloa!

 

Kuva: Tuomas Korkalon Sommitelma muodon ja materiaalin hajoamiselle, 2021 (vesiväri, muste ja akryyli kankaalle 230 x 170 cm)

Pin It on Pinterest

Share This