Ikäihmisten vaikuttajafoorumi

Ikäihmisten vaikuttajafoorumi on kahdesta neljään kertaa vuodessa kokoontuva Haminan ikäihmisistä koostuva ryhmä, johon kaikki Haminan ikäihmiset ovat tervetulleita. Haluamme kuulla Haminalaisia ikäihmisiä ja näin vahvistaa yhteistyötä kuntalaisten kanssa. Samalla saamme arvokasta tietoa osallisuuden ja hyvinvoinnin edistämiseen. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä hyvinvointikoordinaattori Mia Iivoseen puh. 040 526 2165 tai sähköpostilla mia.iivonen@hamina.fi.

Ikäihmisten liikuntafoorumi

Ikäihmisten liikuntafoorumi kokoontuu pari kertaa vuodessa ja pohtii liikunnan mahdollisuuksia hyvinvoinnin edistäjänä. Keskustelemme laajasti liikuntatarjonnasta, liikkumisympäristöistä ja pohdimme, miten saisimme loputkin kuntalaiset innostumaan liikkumisesta ja etenkin pitämään omasta hyvinvoivoinnistaan huolta liikunnan keinoin. Yhdessä suunnittelemme, millaista liikuntatarjontaa haminalaisille ikäihmisille järjestetään. Tule siis mukaan tapaamaan samanhenkisiä ihmisiä ja ideoimaan liikuntatarjontaa. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä osallisuus- ja liikuntakoordinaattori Kirsi Forselliin puh. 0401991491 tai sähköpostilla kirsi.forsell@hamina.fi.

Asukasillat

Asukasillat ovat eri teemojen ympärille koottuja, kaikille vapaita tapahtumia. Illoista ilmoitetaan paikallislehti Reimarissa, kaupungin verkkosivuilla ja kaupungin somekanavilla. Illoista saatavaa arvokasta tietoa hyödynnetään kehittämistyössä ja päätösten teossa.

Kohtaamispaikat

Kohtaamispaikat ovat Haminan arjen olohuoneita, joissa voit viettää aikaa ja tavata muita. Kohtaamispaikkoihin kaikki ovat tervetulleita.  

Nuokkarit

Haminan nuorisopalvelut järjestää toimintaa nuorille Yhteisötalo Manskilla, Haminan mopo- ja pyörätuvalla, Ruissalon nuorisotilalla sekä Pappilansalmen monitoimitila Monexilla. Nuorisotiloihin pääset tutustumaan tästä.

Nuorisovaltuusto

Haminan nuorisovaltuusto on 13-21 -vuotiaiden haminalaisten nuorten toimija- ja vaikuttajaryhmä, joka toimii Hyvinvoiva Hamina-prosessin ja päätöksenteko-organisaation alaisuudessa. Nuorisovaltuusto on osallisena Haminan kaupungin päätöksenteossa kaupunginvaltuusto- ja valiokuntaedustajiensa kautta, sekä monien kaupungin valmistelutyöryhmien kautta. Lisätietoja nuorisovaltuustosta ja siihen osallistumsesta täältä.

Pin It on Pinterest

Share This