Haminan Pallo-Kissat on vuonna 1950 perustettu haminalainen jalkapallo- ja futsalseura. Juniorijalkapallon sinettiseura tarjoaa harrastusmahdollisuuden Haminan sekä lähikuntien lapsille ja nuorille. Lisäksi HaPK pyörittää ympärivuoden nappulaliigaa ja futisleikkikoulua 4-8 vuotiaille lapsille. Ympärivuotisen harrastamisen mahdollistaa Haminan Pallo-Kissojen omistama Haminan Palloiluhalli Oy, johon syksyn sateiden alettua päästään siirtymään kaupungin ulkoliikuntapaikoilta.

Junioritoiminta liikuttaa 170 lasta ja nuorta

Junioritoiminnassa on tänä vuonna mukana noin 170 junioripelaajaa tyttö- ja poikaikäluokissa, jotka pelaavat 14 juniorijoukkueessa Suomen Palloliiton järjestämissä sarjoissa sekä Kymenlaakson alueen korttelisarjoissa.

HaPK:n toiminnan perustana on Suomen Palloliiton Kaikki Pelaa -ideologia ja tavoitteena on tarjota jokaiselle lapselle ja nuorelle mieluinen harrastuspaikka sekä kokemus ryhmään kuulumisesta. HaPK pyrkii tukemaan lasten ja nuorten liikunnallisen harrastuksen jatkumisesta mahdollisimman pitkälle tulevaisuuteen.

HaPKin junioritytöt pelaamassa jalkapalloa.

Nappulaliiga ja Futisleikkikoulu

Nappulatoiminta on tarkoitettu kaikille 3-6-vuotiaille jalkapallosta kiinnostuneille tytöille ja pojille. Nappuloiden harjoituksissa pelaajat osallistuvat iän ja osaamisen mukaan KSO-nappulaliigaan ja KSO-futisleikkikouluun. Syyskaudella harjoitukset ovat olleet maanantaisin ja keskiviikkoisin Haminan palloiluhallissa.

Toiminta jatkuu tammikuussa 2021 alueellisten rajoituksien sen mahdollistaessa. HaPK tiedottaa nappulatoiminnan kevätkauden aloittamisesta mukana olleille sähköpostitse, seuran sivuilla sekä päiväkoteihin ja esikouluihin jaettavilla tiedotteilla.

Nappulaliigan pieniä jalkapalloilijoita nurmikolla juoksemassa pallon perässä.

Yhteistyö Haminan kaupungin kanssa

Haminan Pallo-Kissat järjestävät joka kevät Haminan esikoululaisille Eskarifutis-tapahtuman ja alakoululaisille koulujalkapallotapahtuman. Tapahtumien lisäksi seuralta voi pyytää lajiesittelyä ja jalkapallon perustaitojen opetusta kouluihin, esikouluihin ja päiväkoteihin.

Haminan kaupunki tukee Pallo-Kissojen toimintaa taloudellisesti erilaisten yhteistyösopimusten kautta.

HaPKin edustusjoukkue vuodelta 2019, pelaajat kuvassa kahdessa rivissä.

HaPKedustus ry

Haminan Pallo-Kissojen edustus ry on perustettu keväällä 2018 vastaamaan Haminan Pallo-Kissojen aikuisjalkapalloilijoiden kilpailutoiminnasta. Seura toimii itsenäisenä yhdistyksenä ja Suomen Palloliiton jäsenseurana. Kaudella 2020 edustuksen miesten joukkue pelasi SPL:n Itäisen alueen Kolmosessa ja miesten kakkosjoukkue pelasi Eteläisen alueen kutosessa. Seuran naisten joukkue on tällä hetkellä harrastejoukkue ja tavoitteena on tähdätä ensi kesäksi naisten sarjapeleihin.

HaPKedustus järjestää kesäisin alueen yrityksille ja yhteisöille suunnatun firmaliigan.

Pin It on Pinterest

Share This