Haluamme, että sosiaalisen median tileillämme voidaan keskustella avoimesti, mutta hyviä tapoja, lainsäädäntöä ja kunkin yksityisyyttä kunnioittaen.

Kaupungin tilien ylläpitäjät seuraavat keskustelua ja kommentteja pääsääntöisesti arkisin klo 8-16. Ylläpito voi  huomauttaa epäasiallisesta käytöksestä tai poistaa näitä pelisääntöjä rikkovat viestit. Jos käyttäjä rikkoo toistuvasti pelisääntöjämme, hänen pääsynsä kyseiselle sometilille voidaan estää.

Viestit eivät saa rikkoa julkisuuslainsäädäntöä tai  kaupungin tietoturvaohjeita.  Viesteihin ei saa kirjoittaa esimerkiksi henkilötietoja tai muuta yksityisyydensuojan piiriin kuuluvaa asiaa. Haminan kaupungin velvollisuus on suojella asiakkaittensa yksityisyyttä ja turvallisuutta, minkä vuoksi poistamme kommentit, joissa asiakas kirjoittaa yksityisyydensuojaan kuuluvia tietojaan. Emme voi vastata sosiaalisen median kanavissa esimerkiksi henkilökohtaista terveyttä koskeviin tiedusteluihin.

Mainonta, aatteellinen kampanjointi  tai poliittinen kampanjointi  ei ole sallittua. Henkilöiden, muiden keskustelijoiden haukkuminen, kiroilu, rasismi sekä rikokseen yllyttäminen ovat kiellettyjä.

Tervetuloa osallistumaan keskusteluun!

Pin It on Pinterest

Share This