Kurkitien päiväkoti on n. 40 lapsen päiväkoti Pohjois-Poitsilassa. Ryhmiä päiväkodissa on kolme: Tiitiäiset (1-3 vuotiaat), Menninkäiset (3-5 vuotiaat) sekä Maahiset (3-5 vuotiaat). Päiväkotirakennus on esteetön ja koko toimintaympäristön suunnittelussa on otettu huomioon myös liikuntarajoitteet.

Asiakkaiden kommentteja

Huoltajat

”Pieni, viihtyisä päiväkoti luonnon keskellä”

”Päiväkoti on kodikas, turvallinen, lämminhenkinen, luonnonläheinen ja positiivinen paikka, jonne on helppo jättää oma lapsi hoitoon”

”All good, look nice”

”Monipuolista, lapsikeskeistä toimintaa, lasten toiveet ja mielenkiinnon kohteet otettu ihanasti huomioon toiminnan suunnittelussa ja toteutuksessa”

”Ryhmien välistä yhteistoimintaa –> lapset ja henkilökunta tuttua toisilleen”

”Mukava pieni päiväkoti, jossa myös eri ryhmien aikuiset ja lapset tuntevat toisensa. Sisarukset pääsevät leikkimään yhdessä, vaikka olisivat eri ryhmissä (ulkona sekä sisällä). Kiireetön, joustava päikkäri, jossa lapset ehditään huomioida yksilöinä esim. päiväunitarpeessa.”

”Pieni ja toimiva päiväkoti. Asiat ovat hoituneet aina mutkattomasti ja henkilökunta on joustavaa. Päiväkodilla on hyvät ja toimivat tilat. Sijainti on luonnon lähellä ja sitä hyödynnetään.”

”Järjestää erilaisia tapahtumia ja ulkoilee säällä kuin säällä”

Pin It on Pinterest

Share This