Kouluterveydenhoito

Terveydenhoitaja Marjo Kontinen (luokat 1 – 6) paikalla maanantaisin ja tiistaisin.

Terveydenhoitaja Heidi Takanen (luokat 7 – 9) paikalla päivittäin paitsi parillisten viikkojen keskiviikkoina ja kuun viimeisinä perjantaina.

Sairasvastaanotto on päivittäin klo 10-11.30 (Ei lääkäripäivinä). Silloin hoidetaan pienet toimenpiteet, esim. rokotukset, ompeleiden poistot ym. Oppilas voi silloin tulla myös juttelemaan omista huolistaan.

Koulutapaturmat hoidetaan välittömästi.

Kaikki oppillaat on vakuutettu koulupäivän aikana, koulumatkat mukaan lukien. Jos tapaturman takia, oppilas joutuu käymään terveyskeskuksessa, lääkärin vastaanotolla, on hänen tehtävä asiasta tapaturmailmoitus vakuutusyhtiötä varten koulumme kanslistin kanssa.

Jos lapsi sairastuu kesken koulupäivän terveydenhoitaja tai opettaja päästää oppilaan kotiin lepäämään ja merkitsee asian wilmaan. Sairaana ei kannata laittaa lasta kouluun, vanhempi arvioi tilanteen kotona. Jos oppilas jää kotiin sairastamaan, vanhempi ilmoittaa asiasta kouluun wilman avulla tai puhelimitse.

Terveydenhoitaja tekee terveystarkastukset kaikille oppilaille vuosittain. 5 lk:lla ja 8lk:lla on laaja terveystarkastus, jolloin terveydenhoitajan tarkastuksen lisäksi, oppilas pyydetään vanhempineen koululääkärin vastaanotolle.Koululääkärinä kaupungissamme toimii yleislääketieteen erikoislääkäri Päivi Iisalo.

Yhteystiedot:

puh. 040 735 3786
marjo.kontinen(at)kymsote.fi tai Wilman kautta.

puh. 040 199 1684
heidi.takanen(at)kymsote.fi tai Wilman kautta.

 

Pin It on Pinterest

Share This