Toiminta-ajatus

Kannusjärven koulu sijaitsee keskellä kaunista maaseutua ja luontoa. Ympäristöä pyritään hyödyntämään opetuksessa monipuolisesti. Koulun toimintasuunnitelmaan kuuluu oleellisena osana retket kävellen, pyöräillen ja hiihtäen. Koulurakennuksen monipuoliset ja joustavat tilat sallivat monipuolisen opiskelun.
Käytettävissä olevia voimavaroja hyödyntäen pyrimme yhdessä kodin kanssa ohjaamaan oppilaan kasvua luovaksi, itsenäiseksi ja elämässä selviytyväksi yhteiskunnan jäseneksi, joka osaa ottaa vastuun omasta työstään, toisista ihmisistä ja elinympäristöstään.

Tarjoamme oppilaalle myös mahdollisuuden oppia ja harjoitella muuttuvassa maailmassa tarvittavia perustietoja ja –taitoja.

Oppilasparlamentti kokoontuu säännöllisesti.

5-6 lk mietteitä koulusta: ” Kannusjärven koulu on hauska ja pieni. Täällä kaikki tuntee toisensa, tulevat toimeen ja ovat ystäviä. Täällä voit mennä juttelemaan kenelle vaan. Nyt kun saimme nämä chromebookit, olemme alkaneet tekemään näillä kaikenlaisia tekstejä ja tehtäviä. Opettajat täällä ovat ystävällisiä ja rauhallisia. He eivät suutu muusta kun aiheesta. Ympäristö täällä on puhdas ja raikas ulkona ei ole hirveästi saasteita. Täällä on jännä ja hauska opiskella, kun voi tehdä ryhmätöitä ja kaikenlaisia muita tehtäviä. Kouluretket ovat kivoja, sillä siellä on paljon tekemistä ja muutenkin niissä oppii uusia asioita.”

Kannusjärven koulu

Painotukset
Liikkuva koulu ja tieto-ja viestintäteknologisen osaamisen kehittäminen

Kerhot
Liikuntakerho torstaisin 12.45-14.15

Kannusjärven koulu

Kannusjärven koulu

Kaupungin opetussuunnitelma >>>

Pin It on Pinterest

Share This