Lukuvuoden 2023 - 2024 opinto-ohjelma jaetaan kaikkiin Haminan, Miehikkälän ja Virolahden talouksiin. Kursseille ilmoittautuminen alkaa maanantaina 14.8.2023 klo 9.00. Mikäli kursseilla on tilaa, ilmoittautua voi koko lukuvuoden ajan.

Haminan kansalaisopisto järjestää aikuisille vapaan sivistystyön opetusta sekä lapsille ja nuorille teatteri- ja kuvataiteen perusopetusta.

Kansalaisopistot ovat paikallisiin ja alueellisiin sivistystarpeisiin pohjautuvia oppilaitoksia, jotka tarjoavat mahdollisuuksia omaehtoiselle oppimiselle ja kansalaisvalmiuksien kehittämiselle. Vapaan sivistystyön oppilaitokset voivat myös järjestää koulutusta tukevaa tai siihen läheisesti liittyvää kehittämis- ja palvelutoimintaa. Haminan kansalaisopisto järjestää opetusta Haminan kaupungin sekä Virolahden ja Miehikkälän kunnan alueella.

Kursseille pääset ilmoittautumaan Haminan kansalaisopiston opistopalvelujen verkkokaupan (linkki alla) sivun kautta. Kaikki ohjeet ja kurssien tiedot löytyvät allaolevasta linkistä.

https://www.uusi.opistopalvelut.fi/hamina/

Lukuvuoden 2023-2024 opinto-ohjelman pdf- version selaamiseen pääsee TÄSTÄ LINKISTÄ

Haminan kansalaisopiston tietosuojaselosteen löydät oheisesta linkistä

TIETOSUOJASELOSTE: kansalaisopiston asiakasrekisteri

 

Opintomaksujen hinnasto on päivitetty (Kasvatus- ja koulutusvaliokunta  19.5.2020).

OPINTOMAKSUJEN HINNASTO

Liikunta- ja kulttuuriaineiden kursseja voi maksaa Smartum – ja ePassi -eduilla. Ilmoittautumisen yhteydessä käytetään tällöin ko. maksupainiketta ja kirjaudutaan ko. palveluun.

Pin It on Pinterest

Share This