Lukuvuoden 2022 – 2023 opinto-ohjelma on julkaistu ja jaettu kaikkiin Haminan, Miehikkälän ja Virolahden talouksiin. Kursseille ilmoittautuminen alkaa torstaina 11.8. 2022 klo 9.00 (musiikin ennakko 9.8. klo 9.00) Mikäli kursseilla on tilaa, ilmoittautua voi koko lukuvuoden ajan.

Haminan kansalaisopisto järjestää aikuisille vapaan sivistystyön opetusta sekä lapsille ja nuorille teatteri- ja kuvataiteen perusopetusta.

Kansalaisopistot ovat paikallisiin ja alueellisiin sivistystarpeisiin pohjautuvia oppilaitoksia, jotka tarjoavat mahdollisuuksia omaehtoiselle oppimiselle ja kansalaisvalmiuksien kehittämiselle. Vapaan sivistystyön oppilaitokset voivat myös järjestää koulutusta tukevaa tai siihen läheisesti liittyvää kehittämis- ja palvelutoimintaa. Haminan kansalaisopisto järjestää opetusta Haminan kaupungin sekä Virolahden ja Miehikkälän kunnan alueella.

 

Kursseille pääset ilmoittautumaan Haminan kansalaisopiston opistopalvelujen sivu kautta.  Ohjeet ja ilmoittautumiset löytyvät allaolevasta osoitteesta.

https://www.uusi.opistopalvelut.fi/hamina/

Opinto-ohjelma 2022 – 2023

 

Haminan kansalaisopiston tietosuojaselosteen löydät oheisesta linkistä

TIETOSUOJASELOSTE: kansalaisopiston asiakasrekisteri

 

Opintomaksujen hinnasto on päivitetty (Kasvatus- ja koulutusvaliokunta  19.5.2020).

OPINTOMAKSUJEN HINNASTO

 

Liikunta- ja kulttuuri (kädentaidot, musiikki ja taideopetus)  -kursseja voit maksaa Smartum – ja ePassi -eduilla. Ilmoittautumisen yhteydessä käytetään tällöin ko. maksupainiketta.
Huom! Kielikursseja ei voi maksaa em. eduilla, joten ne tulee valita ostoskoriin eri kerralla kuin muut kurssit.

Pin It on Pinterest

Share This