Lukuvuoden 2021 – 2022 opinto-ohjelma julkaistiin vkon 30 – 31 aikana. Kursseille ilmoittautuminen alkoi tiistaina 17.8. klo 9.00 (musiikin ennakko 12.8. klo 9.00) Mikäli kursseilla on tilaa, ilmoittautua voi koko lukuvuoden ajan.

Haminan kansalaisopisto järjestää aikuisille vapaan sivistystyön opetusta sekä lapsille ja nuorille teatteri- ja kuvataiteen perusopetusta.

Kansalaisopistot ovat paikallisiin ja alueellisiin sivistystarpeisiin pohjautuvia oppilaitoksia, jotka tarjoavat mahdollisuuksia omaehtoiselle oppimiselle ja kansalaisvalmiuksien kehittämiselle. Vapaan sivistystyön oppilaitokset voivat myös järjestää koulutusta tukevaa tai siihen läheisesti liittyvää kehittämis- ja palvelutoimintaa. Haminan kansalaisopisto järjestää opetusta Haminan kaupungin sekä Virolahden ja Miehikkälän kunnan alueella.

 

Kursseille pääset ilmoittautumaan Haminan kansalaisopiston opistopalvelujen sivu kautta.  Ohjeet ja ilmoittautumiset löytyvät allaolevasta osoitteesta.

https://www.opistopalvelut.fi/hamina/ 

Opinto-ohjelma 2021 – 2022

 

Haminan kansalaisopiston tietosuojaselosteen löydät oheisesta linkistä

TIETOSUOJASELOSTE: kansalaisopiston asiakasrekisteri

 

Opintomaksujen hinnasto on päivitetty (Kasvatus- ja koulutusvaliokunta  19.5.2020).

OPINTOMAKSUJEN HINNASTO 2020 – 2021

 

Liikunta- ja kulttuuri (kädentaidot, musiikki ja taideopetus)  -kursseja voit maksaa Smartum – ja ePassi -eduilla. Ilmoittautumisen yhteydessä käytetään tällöin ko. maksupainiketta.
Huom! Kielikursseja ei voi maksaa em. eduilla, joten ne tulee valita ostoskoriin eri kerralla kuin muut kurssit.

Pin It on Pinterest

Share This