Ikis – uuden oppiminen on elämän suola!

Ikääntyvien yliopisto, tuttavallisemmin ikis, on tieteellisen tiedon ja elämänkokemuksen kohtaamispaikka. Luennot tarjoavat tutkittua tietoa, avointa keskustelua ja kohtaamisia yleisön ja luennoitsijoiden välillä. Olet tervetullut ikääntyvien yliopistoon riippumatta pohjakoulutuksestasi, ammattitaustastasi tai iästäsi (sillä ikääntyviähän me olemme kaikki).

Kunkin lukuvuoden luento-ohjelman teema on yleisön itsensä valitsema. Tänä vuonna meillä on peräti kaksi luentosarjaa! Syksyn aloittaa VTM, TK Michael Halilan ajankohtainen 6 luennon sarja Kylmä sota ja taistelu demokratiasta. Kevätlukukaudella jatketaan kuvataiteisiin keskittyvällä kolmen luennon minisarjalla, jonka luennoitsijat ovat FT, taidehistorioitsija ja tietokirjailija Anna Kortelainen sekä kuvataiteilija (tähän tulee tarkennusta) Janne Jääskeläinen.

Luvassa on taustaa ajankohtaiseen maailmanpolitiikkaan ja kiinnostavia näkökulmia taiteeseen kokeneiden ja innostavien luennoitsijoiden opastuksella!

Ikääntyvien yliopiston luentopaikka on vaihtununut Haminan kirjaston remontista johtuen. Uusi luentopaikka on Kumppanuustalo Hilma, Kadettikoulunkatu 3.

Luennoille ilmoittaudutaan, kuten muillekin kansalaisopiston luennoille ja kursseille kansalaisopiston opistopalvelun sivun kautta https://uusi.opistopalvelut.fi/hamina/  tai puhelimitse opiston toimistoon 040 199 1234. Ilmoittauduttaessa annetaan aina henkilö- ja osoitetiedot. Luennolle osallistumismaksun voi maksaa netin kautta ilmoittauduttaessa heti ilmoittautumisen yhteydessä tai odottaa sähköpostiin tulevaa maksulinkkiä, jolla kirjautumalla verkkopankkiin voi maksun hoitaa. Lisäksi pyydettäessä voi saada laskun kotiosoitteeseen.

KEVÄTKAUDEN 2023 luennot päivittyvät ilmoittautumisnäkymään heti, kun tiedot niistä ovat saatavillamme ja varmistuneet.

Tiedustelut puh. 040 586 2815

 

 

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This