Kansalaisopisto on siirtynyt etätyöhön kaupungin ohjeistuksen mukaan seuraavasti: puhelinpalveluaika joka päivä klo 9-15. Mikäli asiasi edellyttää tapaamista, toimistosihteeri on paikalla kaupungintalolla maanantaisin ja perjantaisin (9-15) ja rehtori maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin. Lisäksi opettaja Stina Piironen on tavattavissa torstaisin klo 9 - 12. <p> Toimisto on syyslomalla viikon 43 (19. - 25.10.2020)

 

Haminan kansalaisopisto järjestää aikuisille vapaan sivistystyön opetusta sekä lapsille ja nuorille teatteri- ja kuvataiteen perusopetusta.

Kansalaisopistot ovat paikallisiin ja alueellisiin sivistystarpeisiin pohjautuvia oppilaitoksia, jotka tarjoavat mahdollisuuksia omaehtoiselle oppimiselle ja kansalaisvalmiuksien kehittämiselle. Vapaan sivistystyön oppilaitokset voivat myös järjestää koulutusta tukevaa tai siihen läheisesti liittyvää kehittämis- ja palvelutoimintaa. Haminan kansalaisopisto järjestää opetusta Haminan kaupungin sekä Virolahden ja Miehikkälän kunnan alueella.

Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelma

 

Pin It on Pinterest

Share This