Terveydenhoitaja

Terveydenhoitajana työskentelee Suvi Saarilehto. Häneen voi ottaa yhteyttä kaikissa terveydellisissä asioissa. Terveystarkastus tehdään ensimmäisenä ja toisena opiskeluvuonna. Sairauksien hoito tapahtuu yhteistyössä terveyskeskuksen kanssa.

Puh: 040 593 5295
Sähköposti: suvi.saarilehto@kymenhva.fi
Yhteydenotot myös Wilman kautta

Opiskelukuraattori

Tiina Kiri työskentelee Haminan lukion ja Ekamin Haminan kampuksen opiskelukuraattorina. Yhteyttä voi ottaa esim. seuraavissa tilanteissa:
• Opiskelu tuntuu haastavalta
• Henkilökohtaiset elämäntilanteet
• Kriisit
• Olet uupunut, väsynyt tai tunnet olevasi masentunut.

Puh: 040 557 5669
Sähköposti: tiina.kiri@kymenhva.fi

Opiskelukuraattori

Riikka Nieminen (toimivapaalla) työskentelee Haminan lukion ja Ekamin Haminan kampuksen opiskelukuraattorina. Yhteyttä voi ottaa esim. seuraavissa tilanteissa:
• Opiskelu tuntuu haastavalta
• Henkilökohtaiset elämäntilanteet
• Kriisit
• Olet uupunut, väsynyt tai tunnet olevasi masentunut.

Puh: 040 557 5669
Sähköposti:

Erityisopettaja

Satu Lepistö työskentelee Haminan lukion erityisopettajana. Erityisopettaja suunnittelee ja toteuttaa tukitoimia, jotta opinnoista on mahdollista selviytyä oppimisvaikeuksista tai muista haasteista huolimatta. Erityisopettajaan kannattaa ottaa yhteyttä, jos esimerkiksi opiskelun aikatauluttamiseen tai oman oppimistyylin löytämiseen ja opiskelutaitojen kehittämiseen tarvitaan apua. Lisäksi erityisopettaja vastaa lukitesteistä ja laatii Ylioppilastutkintolautakunnalle menevät lausunnot yo-kokeen erityisjärjestelyjen tarpeesta.

Puh: 050 340 0470
Sähköposti: satu.lepisto@hamina.fi
Yhteydenotot myös Wilman kautta.

Psykologi

Psykologi tukee opiskelijoiden kykyä opiskella ja oppia auttamalla heitä psyykkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin ylläpidossa ja parantamisessa sekä toteuttamalla tarvittaessa psykologisia tutkimuksia liittyen havaittujen oppimisen vaikeuksien arviointiin.

Opiskeluhuollon esimies
Tiina Palmola, varhaiskasvatuspäällikkö
p. 040 056 1386

Pin It on Pinterest

Share This