Mistä löytyy Haminan kaunein joulutunnelmaa luova jouluvalaistus?

Haminan kaupunki järjestää perinteisen jouluvalaistuksen kauppatorilla ja sen ympäristössä, Raatihuoneentorilla ja Fredrikinkadulla. Muita valaistuja kohteita voi  tänä jouluna nähdä mm. Hamina Bastionissa, Trykininpuistossa sekä Raatihuoneentorin ympäristössä. 

Joulun lähestyessä valoin koristellut pihat, talot, parvekkeet sekä terassit ilahduttavat ohikulkijoita ja luovat näin joulutunnelmaa niin kaikille kaupunkilaisille kuin kaupungissa vierailevillekin.

Kaupunki haastaa nyt kaikki haminalaiset osallistumaan kaupungin valaisemiseen ja koristeluun järjestämällä HAMINAN KAUNEIN JOULUVALAISTUS -kilpailun.

Kilpailussa kaksi sarjaa

Kauneinta jouluvalaistusta etsitään kahdessa sarjassa: toinen on kotipihoille, toinen yritysten ja yhteisöjen pihoille sekä julkisivuille. Yrityksen jouluvalaistus voi olla myös erityisvalaistuksen saanut jouluinen näyteikkuna. Sarjat ovat avoinna kaikille haminalaisille.

Sarjojen voittajat palkitaan kunniakirjan lisäksi 200 €:n stipendillä sekä Haminan kaupungin tuotelahjakassilla.

Kilpailuun voit osallistua 5.12.2023 mennessä lähettämällä meille kuvan kohteesta yhteystietoineen (nimi, osoite, puh.) osoitteeseen viestinta@hamina.fi. Lähettämällä kuvan annat meille myös luvan julkaista sen kaupungin somessa. 

Kaupunkilaiset äänestävät voittajan

Tämän jälkeen Haminan kaupungin kokoama raati kaupunginjohtajan johdolla valitsee sarjojen finalistit. Molempien sarjojen voittajaa voi äänestää Haminan kaupungin nettisivuilla 12.-20.12. klo 15.00 asti. Voittajille ilmoitetaan 21.12. heti voiton ratkettua ja voittajat palkitaan Tuomaan markkinoiden yhteydessä kauppatorilla Vepan lavalla 21.12.2023 klo 12.00. 

Oletko koristellut pihasi, talosi, parvekkeesi tai terassisi tunnelmallisilla valoilla vai onko omat värikkäät ja vilkkuvat jouluvalonsa saanut ehkä pihan leikkimökki tai grillikatos. Laita luovuutesi valloilleen ja anna mielikuvituksesi lentää! 

Tehdään yhdessä Haminasta tunnelmallinen ja tuikkiva joulun ihmemaa!

Lisätiedot: Minna Nordström p. 040 577 4469, minna.nordstrom@hamina.fi.
Pin It on Pinterest

Share This