Ajanvaraukset, reseptien uusimiset ja neuvonta hoidetaan soittamalla eläinlääkäreille arkisin klo 8 – 9. Kiireettömän ajanvaraukset tulisi hoitaa puhelinaikana, jolloin eläinlääkärit varaavat aikaa puheluihin vastaamiseen.  Klo 9 – 15 keskitytään potilastyöhön ja puheluihin ei pääsääntöisesti ehditä vastaamaan. Kiireellisissä tapauksissa tavoitat eläinlääkärit tällöin jättämällä vastaajaan soittopyynnön. Eläinlääkärit tarkastavat vastaajan vapauduttuaan toimenpiteestä. 

Potilaita hoidetaan ajanvarauksella. Pieneläimet hoidetaan vastaanotolla, suureläimet tuotantotiloilla ja talleilla. Päivystystapauksia hoidetaan ympäri vuorokauden.

Haminan, Virolahden ja Miehikkälän kiireellinen eläinlääkärinapu illalla, yöllä, viikonloppuna ja pyhäpäivinä hoidetaan yhteistyössä Kotkan ja Pyhtään kanssa. Virka-ajan ulkopuolella eli arkisin kello 15-08 sekä viikonloppuisin ja pyhäpäivinä ympäri vuorokauden päivystävä eläinlääkäri on tavoitettavissa numerosta 0600 14499. Päivystyspuhelin on maksullinen.

Maksuvälineinä vastaanotoilla käyvät käteinen sekä pankki- tai luottokortti. Kunnaneläinlääkärit noudattavat päivystysalueen yhteistä hinnastoa, joka perustuu eläinlääkäritaksaan.

Eläinlääkäripäivystysalueen hinnasto (hinnasto päivitettävänä)

Haminan vastaanotto

Teollisuuskatu 16 B, 49400 Hamina p. 040 199 1437
kunnaneläinlääkäri Jenni Hyväkkä
kunnaneläinlääkäri Heidi Rämä
vs. kunnaneläinlääkäri Heljä Pekkarinen
vs. kunnaneläinlääkäri Jennika Ollila
klinikkaeläinhoitaja Jessica Sahanen
klinikkaeläinhoitaja Sonja Lahtinen
kunnaneläinlääkäri Tuire Tuukkanen (virkavapaalla)
kunnaneläinlääkäri Tiina Lindholm (virkavapaalla)

Virolahden vastaanotto

Mäkitie 1 B, 49900 Virolahti
p. 0400 150 840

Eläinsuojelu

Valvontaeläinlääkäri p. 040 199 1538, elainlaakari@hamina.fi

Hallinto

Eläinlääkintähuolto on osa ympäristöterveydenhuollon yksikköä, jonka johtaja on ympäristöpäällikkö Tapio Glumoff puh. 040 511 9819. 

Pin It on Pinterest

Share This