Eläinlääkäri vastaanotto

Käyntiosoite: Rimamöljänkatu 4, 49400 Hamina
Ajanvaraus: p. 040 199 1437
Nettiajanvaraus

Ajanvaraukset, reseptien uusimiset ja neuvonta hoidetaan soittamalla ajanvarausnumeroon arkisin klo 8 – 9. Kiireettömät ajanvaraukset tulisi hoitaa puhelinaikana tai nettiajanvarauksesta. klo 9 – 15 keskitytään potilastyöhön ja puheluihin ei pääsääntöisesti ehditä vastaamaan.  Jos puhelu ohjautuu vastaajaan ja asia on kiireellinen, voi vastaajaan jättää viestin. Vastaajan viestit kuunnellaan heti, kun toimenpiteistä vapaudutaan ja viestin jättäjälle soitetaan takaisin. Päivystysaikana takaisinsoitto tulee tuntemattomasta numerosta.

Potilaita hoidetaan ajanvarauksella. Pieneläimet hoidetaan vastaanotolla, suureläimet tuotantotiloilla ja talleilla. Palvelua tarjotaan arkipäivisin virka-aikana ja kiireellistä eläinlääkäriapua kaikkina vuorokaudenaikoina.

Haminan, Virolahden ja Miehikkälän kiireellinen eläinlääkärinapu illalla, yöllä, viikonloppuna ja pyhäpäivinä hoidetaan yhteistyössä Kotkan ja Pyhtään kanssa. Virka-ajan ulkopuolella eli arkisin kello 15-08 sekä viikonloppuisin ja pyhäpäivinä ympäri vuorokauden päivystävä eläinlääkäri on tavoitettavissa numerosta 0600 14499. Päivystyspuhelin on maksullinen.

Vastaanotolla noudatetaan lääkärisopimuksen mukaista kunnallista eläinlääkäritaksaa. Maksuvälineenä käy pankkikortti, käteinen sekä tavallisimmat luottokortit.

Perustoimenpiteiden hinnasto (päivitettävänä)

Varattu vastaanottoaika on peruttava viimeistään edellisenä päivänä klo 16 mennessä. Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan 32,86 € + alv 24%.

Eläinlääkärit

Haminan vastaanotto

kunnaneläinlääkäri Jenni Hyväkkä
vs. kunnaneläinlääkäri Päivi Miinalainen
vs. kunnaneläinlääkäri Jennika Ollila
klinikkaeläinhoitaja Jessica Sahanen
kunnaneläinlääkäri Tiina Lindholm (virkavapaalla)
kunnaneläinlääkäri Heidi Rämä (virkavapaalla)
kunnaneläinlääkäri Tuire Tuukkanen (virkavapaalla)

Virolahden vastaanotto

vs. kunnaneläinlääkäri Heljä Pekkarinen
Mäkitie 1 B, 49900 Virolahti
p. 0400 150 840

Eläinsuojelu

Eläinsuojeluilmoitukset pyydetään tekemään ensisijaisesti sähköpostitse elainlaakari@hamina.fi Puhelimitse ilmoituksen voi tehdä numeroon 040 199 1538.

Hallinto

Eläinlääkintähuolto on osa ympäristöterveydenhuollon yksikköä, jonka johtaja on ympäristöpäällikkö Tapio Glumoff puh. 040 511 9819. 

Pin It on Pinterest

Share This