Haminan kaupungin kiinteistöpalvelut vastaa kaupungin omistamien rakennusten ja toimitilojen suunnittelusta, rakennuttamisesta, peruskorjauksesta ja kunnossapidosta sekä tarpeettomaksi käyneiden rakennusten myymisestä ja purkamisesta.

Ulla Enamo-Posti, kiinteistöpäällikkö

Kiinteistöpäällikkö toimii kiinteisöpalveluiden esihenkilönä. Hän hoitaa yhteydet kiinteistöihin liittyviin sisäisiin ja ulkoisiin sidosryhmiin, kiinteistöihin ja rakentamiseen liittyvät sopimukset, johtaa rakennuttamista sekä kehityshankkeita ja vastaa myytävistä kiinteistöistä.

Sari Antila, tekninen isännöitsijä

Tekninen isännöitsijä vastaa kaupungin kiinteistöjen ylläpidosta, isännöinnistä ja pitkän tähtäimen suunnitelmaan liittyvät tehtävät. Hänen tehtäviään ovat vuosi- ja akuuttien korjausten teettäminen, peruskorjausten valvonta ja rakentaminen valmistelut aina takuutarkastusten teettämiseen saakka.

Jukka Hakulinen, kiinteistötyönjohtaja

Kiinteistötyönjohtaja on kirves- ja rakennusmiesten sekä laitosmiesten työnjohtaja ja esihenkilö. Lisäksi hän toimii sähkömiesten esihenkilönä ja kiinteistöpalveluiden työllisyyskoordinaattori.

Yhteystiedot

Pin It on Pinterest

Share This