Meillä on tarjota edustavia tontteja eri puolilla kaupunkia.

Kaikki tontit ovat varattavissa ympärivuotiseen asumiseen omatoimista rakentamista varten jatkuvan haun periaatteella Haminan maankäytössä, kaupungintalolla, osoitteessa Puistokatu 2 (2.kerros). Varaus edellyttää henkilökohtaista käyntiä sekä varaussopimuksen tekemistä ja varausmaksun suorittamista (500 €). Pääasiallisena luovutusmuotona on vuokraus, tontin voi ostaa itselleen kun rakennus on valmistunut. Takkaniemen ja Pitäjänsaaren tonttien luovutusmuotona on vain myynti.

Tarkempia tietoja tonteista, luovutusehdoista ja hakumenettelystä saa kaupungin maankäytöstä kaupungingeodeetti Aki Oksaselta p. 0400 815 836 tai numerosta 05 749 2540. Tiedusteluja voi myös tehdä sähköpostitse mittaus@hamina.fi

Tonttien tarkempi sijainti löytyy Karttapalvelusta. Avaa vasemman reunan valikosta Aineistot ja valitse Näytä kartalla valikosta kohta Myytävät / vuokrattavat tontit.

Tervasaaren merellisen alueen asuin-, liike- ja toimistorakennusten tonttitarjonnasta voit tiedustella kaupungingeodeetti Aki Oksaselta p. 0400 815 836 tai sähköpostitse aki.oksanen@hamina.fi.

Kiinteistötoimitusmaksutaksa

Omakotitonttiesite

KAUPUNGIN VAPAITA OMAKOTI- JA RIVITALOTONTTEJA ALUEITTAIN

OMAKOTITONTIT

Omakotitonttien luovutushinnat vaihtelevat asuntoalueittain alkaen 6,00 euroa/m2. Suurimmat tontit ovat n. 1900 m2. Tonttien hintaan lisätään aina kiinteistötoimitusmaksu (lohkomiskustannukset). Rakennuslupa- ja liittymismaksut eivät myöskään kuulu tontin hintaan.

Pitäjänsaari

Pitäjänsaaren tontit

Takkaniemi

Takkaniemen rantatontit

Uusi-Summa (9 kpl)

Vilniemi (4 kpl)

 Neuvoton (5 kpl)

Summa (3 kpl)

Pohjois-Poitsila (22 kpl)

Etelä-Poitsila (16 kpl)

Hillo (2 kpl)

Tallinmäki (7 kpl)

Ruukki (4 kpl)

Ruotsinkylä (8 kpl)

Husula (2 kpl)

Haja-asutusalueella myynnissä olevia kohteita

 

RIVITALOTONTIT

Tallinmäki (3)

Ruukki (8)

Poitsila (3)

Ruissalo (4)

Summa ja Uusi-Summa (3)

Neuvoton (2)

Ruotsinkylä (2)

Pin It on Pinterest

Share This