Ilmakuva merelle

 

 

 

 

 

 

 

 

Hamina on virkeä ja tunnelmallinen pikkukaupunki, jossa on hyvä asua ja elää. Täällä vallitsee ystävällinen ilmapiiri. Sen huomaat kohdatessasi ihmisiä keskustan tunnelmallisilla ympyräkaduilla. Todennäköisesti tulet törmäämään myös kaupungin maskottiin, Haminan Mursuun. Haminassa lippu pidetään kirjaimellisesti korkealla, sillä täältä löytyy 100 metriä korkea lipputanko. Juhlavasti hulmuava lippu näkyy monelle asuinalueelle. Helposti saavutettava Hamina tarjoaa mukavaa ja helppoa arkea palveluineen ja harrastusmahdollisuuksineen. Täällä sijaitsee suurempia ja pienempiä yrityksiä,  monenlaisia työpaikkoja sekä kansainvälisiä toimijoita. Historiallinen keskusta, luonnon ja meren läheisyys, upea saaristo sekä maaseutu järvialueineen tekevät Haminasta ainutlaatuisen.

Tervetuloa toteuttamaan unelmaasi ja asumaan maailmanluokan pikkukaupunkiin, Haminaan! Tältä sivulta löydät tietoa monipuolisesta tonttitarjonnastamme.

Meillä on edustavia tontteja eri puolilla kaupunkia.

Kaikki tontit ovat varattavissa ympärivuotiseen asumiseen omatoimista rakentamista varten jatkuvan haun periaatteella Haminan maankäytössä, kaupungintalolla, osoitteessa Puistokatu 2 (2.kerros). Varaus edellyttää henkilökohtaista käyntiä sekä varaussopimuksen tekemistä ja varausmaksun suorittamista (500 €). Pääasiallisena luovutusmuotona on vuokraus, tontin voi ostaa itselleen kun rakennus on valmistunut. Takkaniemen ja Pitäjänsaaren tonttien luovutusmuotona on vain myynti.

Tarkempia tietoja tonteista, luovutusehdoista ja hakumenettelystä saa kaupungin maankäytöstä kaupungingeodeetti Aki Oksaselta p. 0400 815 836 tai numerosta 05 749 2540. Tiedusteluja voi myös tehdä sähköpostitse mittaus@hamina.fi

Tonttien tarkempi sijainti löytyy Karttapalvelusta. Avaa vasemman reunan valikosta Aineistot ja valitse Näytä kartalla valikosta kohta Myytävät / vuokrattavat tontit.

Tervasaaren merellisen alueen asuin-, liike- ja toimistorakennusten tonttitarjonnasta voi tiedustella kaupungingeodeetti Aki Oksaselta p. 0400 815 836 tai sähköpostitse aki.oksanen@hamina.fi.

Kiinteistötoimitusmaksutaksa

Omakotitonttiesite

KAUPUNGIN VAPAITA OMAKOTI- JA RIVITALOTONTTEJA ALUEITTAIN

OMAKOTITONTIT

Omakotitonttien luovutushinnat vaihtelevat asuntoalueittain alkaen 6,00 euroa/m2. Suurimmat tontit ovat n. 1900 m2. Tonttien hintaan lisätään aina kiinteistötoimitusmaksu (lohkomiskustannukset). Rakennuslupa- ja liittymismaksut eivät myöskään kuulu tontin hintaan.

Pitäjänsaari

Pitäjänsaaren tontit

Takkaniemi

Takkaniemen rantatontit

Uusi-Summa (9 kpl)

Vilniemi (4 kpl)

 Neuvoton (5 kpl)

Summa (3 kpl)

Pohjois-Poitsila (22 kpl)

Etelä-Poitsila (16 kpl)

Hillo (2 kpl)

Tallinmäki (7 kpl)

Ruukki (4 kpl)

Ruotsinkylä (8 kpl)

Husula (2 kpl)

Haja-asutusalueella myynnissä olevia kohteita

 

RIVITALOTONTIT

Tallinmäki (3)

Ruukki (8)

Poitsila (3)

Ruissalo (4)

Summa ja Uusi-Summa (3)

Neuvoton (2)

Ruotsinkylä (2)

Pin It on Pinterest

Share This